Şule Çet'in ölümünde yeni detaylar

Şule Çet'in ölümünde yeni detaylar
Güncelleme:

Ankara'da bir plazanın 20'inci katından düşerek ölen 23 yaşındaki Şule Çet'in bilgisayarı incelendi. Çet'in intihar eğiliminde olmadığı belirlendi.

Ankara’da lüks bir plazanın 20. katından atılarak öldürüldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi Şule Çet’le (23) ilgili yürütülen soruşturmada önemli bilgilere ulaşıldı.

Çet’in telefonundan ve bilgisayarından alınan imaj örneklerinde yapılan incelemeler sonucu 200 sayfalık rapor hazırlandı.

Milliyet'ten Paşa Alyurt'un haberine göre, raporda, Çet’in bilgisayarındaki web geçmişi ile silinen web geçmişlerinde yapılan aramalarda, “intihar ve intihara özendirici” herhangi bir belge ve bulguya rastlanmadığı belirtildi.

Çet’in avukatı Umur Yıldırım ise Olay Yeri İnceleme’ye ait fotoğraflarda Şule’nin el çantasının koptuğunun görüldüğünü iddia etti.

Yıldırım, “Şule’nin daha önce ev arkadaşına olay günü gönderdiği mesajlarla birlikte değerlendirildiğinde, el çantasının kopması onun, o gece oradan çıkmak istediği ihtimalini doğuran en büyük delil. Bu durum tanık ifadesiyle ofisin sahibi tarafından da doğrulandı” diye konuştu.

 

Milliyet