Tecavüze uğradıktan sonra ailesi infaz kararı vermişti...

Tecavüze uğradıktan sonra ailesi infaz kararı vermişti...
Güncelleme:

İzmir'de ailesi tarafından zincirle bağlanmasın rağmen kaçmayı başaran ancak günlerce tecavüze uğrayan şizofren hastası 16 yaşındaki genç kızı törenin "infaz" kararından babasıyla ablası kurtardı.

İzmir’de 1 yıl önce ailesinin zincirle bağladığı evden kaçan 16 yaşındaki şizofren A.A.’yı yolda görüp evine götüren A.K. ve T.S. günlerce tecavüz etti. Feryatlarını duyan yoldan geçen bir kişinin ihbarıyla gelen polis A.A.’yı yarı baygın ve çıplak halde buldu.

Hürriyet gazetesinden Banu Şen'in haberine göre A.A. ve babası gizli bir yerde koruma altına alındı. Dava sürecinde ise tecavüzü inkâr eden sanıkların cezaevinden kendisine gönderdiği itiraf gibi tehdit mektubunu mahkemeye delil olarak sunan Önder, yalanı ortaya çıkardı. Sonunda mahkeme 2 hafta önce A.K. ve T.S.’ye rekor ceza verdi. Suçlular hakkında şimdi ise yine inkâr ettikleri zorla fuhuş yaptırmaktan ve avukatı tehditten de dava açılıyor. A.A.’nın kaç kişiyle para karşılığı ilişkiye zorlandığı tespite çalışılırken, ailesinin töre gereği infaz kararı aldığı A. ve babası Önder gizli tutulan bir yerde hâlâ koruma altında.

Hürriyet