Tekmecinin güvenlik lisansını kim verdi ?

Tekmecinin güvenlik lisansını kim verdi ?

İstanbul'da otobüste şort giyen hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atarak saldıran Abdullah Çakıroğlu yeniden gözaltına alındı.

Maslak’ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi’ye 'şort giydiği gerekçesiyle' tekme atarak saldıran 35 yaşındaki şüpheli Abdullah Çakıroğlu bugün çıkarıldığıİstanbul Anadolu Adliyesi’nde savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Çakıroğlu hakkında Nöbetçi Savcılık talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek" suçlamasıyla ile tekrar yakalama kararı çıkartıldı.

Mahkeme kararının ardından polis ekipleri Abdullah Çakıroğlu'nu tekrar gözaltına aldı. 

SKANDALLAR ZİNCİRİ

Mahkemenin ''tekmeci'' ile ilgili vereceği karar merak ediliyor. 

Ancak cevaplanması gereken başka sorular da var. Abdullah Çakıroğlu'nun hastaneden aldığı ''bipolar duygulanım bozukluğu'' raporu var. 

Ama aynı zamanda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor. Yani böyle bir adama adama canını, malını emanet ediyor insanlar. Ama sonuç ortada. Sonra böyle biri çıkıyor sadece şort giydi diye genç bir kızı öldüresiye dövüyor. 

TEKMECİYE ''SAĞLAM RAPORUNU'' KİM VERDİ ?

Konuyu TBMM gündemine taşıyan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, TCK’nin, Nefret ve ayırımcılık başlıklı 122. maddesini hatırlatarak, bu vahim olayda nefret suçu işlendiğini ifade etti.

Yarkadaş ''şahsa güvenlik sertifikası alma şartlarından biri olan sağlık raporu hangi kurum tarafından verilmiştir? Sağlık raporu veren kurum ve ilgili doktorlar hakkında idari işlem başlatılmış mıdır?'' diye sordu.

Tekmecinin güvenlik lisansını kim verdi ? - Resim : 1

Tekmecinin güvenlik lisansını kim verdi ? - Resim : 2

Tekmecinin güvenlik lisansını kim verdi ? - Resim : 3