Villanın içinden silah çıktı

Villanın içinden silah çıktı

İstanbul'da polisin bir villaya düzenlediği operasyonda uzun namlulu silahlar ele geçirildi.

İstanbul'da bir villaya uyuşturucu baskını düzenleyen Narkotik Polis (İNP), gizli odada uzun namlulu silahlar ele geçirdi.

Polis, örgütlere silah pazarladığı belirlenen uyuşturucu tacirinin peşine düştü.

Operasyon önceki gün, Başakşehir’de gerçekleşti. Alınan bir istihbaratı değerlendiren İstanbul Emniyeti’ne bağlı Narkotik Polis, İ.K.A. adlı uyulturucu tacirinin lüks villasına baskın düzenledi. Koçbaşıyla villaya giren İNP dedektifleri, arama sırasında, kapısı elektronik kumandayla açılan gizli oda buldu. Odada arama yapan Narko Tim, 1 Kaleşnikof tüfek, 2 pompalı tüfek, 3 av tüfeği, 1 tabanca ve 455 fişek , 1 tüfek dürbünü ile birlikte 140 gram ekstacy hap ele geçirdi. Operasyonda şüpheli İ.K.A. ya ait sahte nüfus cüzdanı da bulundu. İ.K.A., her yerde aranıyor.

6702.jpg

İNCELEMEYE ALINDI

İNP ekipleri Büyükçekmece’de gerçekleştirdikleri bir başka operasyonda da yine silah buldu. Türkoba ve Hürriyet Mahallesi’nde 3 ayrı adrese baskın düzenleyen İNP Timi, 1 av tüfeği, 1 tabanca ve cok sayida fişek ile mermi ele geçirildi. Hedef adreslerde yakalanan H.A. ve A.Ö Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne teslim edildi. Her iki operasyonda ele geçirilen silahlar,  Polis Kriminal Labaratuvarı’nda incelemeye alındı.

670.jpg