Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan'a sert sözler: ''Bu kafayla mümkün değil''

Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan'a sert sözler: ''Bu kafayla mümkün değil''
Güncelleme:

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarına sert eleştirilerde bulundu.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında adalet üstünden iktidara sert eleştiride bulundu. İstanbul Sözleşmesini hatırlatan Dilipak, "Aile dağıldı, gençlerin hali malum. Sağlık, gıda da öyle. Gençler evlenmiyor, boşanma patladı. Eskiden beter oldu, nasıl düzelteceğimizi de bilemiyoruz" dedi.

NAS'I İNKARDIR
"İstanbul sözleşmesi ile “Toplumsal cinsiyet eşitliği” sağlayacaklardı" diyerek AB yolundaki AK Parti lideri Erdoğan'ın HDP işbirliğiyle çıkardığı sapkınlık yasasına dikkat çeken Dilipak, "Güya kadın-erkek eşitliği sağlayacaklardı, beceremediler. Yasayla olacaksa bu iş, mesela bir de “gelin-kaynana yasası” çıkaralım! Bu kafayla bir şeyin düzelmesi mümkün değil. “Biyolojik cinsiyet”i inkar Müslüman bir toplumda Allah’ın hükmü olan NAS’ı inkardır" ifadelerini kullandı.

SONUÇ ORTADA
Toplumsal cinsiyetin ne olduğunu açıklayan Dilipak, "Din, biyolojik cinsiyetten, ahlak ve gelenekten bağımsız, BİREY’in, GENDER sıfatı ile bir GENOM olarak cinsel kimliğini belirlemesine verilen bir ad. Bu da LGBTQI+ topluluğunu ifade ediyor. İlginçtir, bunların Türkçesi edepsizlik, İngilizcesi “pozitif ayırımcılık” sebebidir. Eee, ne yapalım, düzenleyiciler öyle buyurdular! Bunlar arasında eşitlik ya da adalet dindar bir topluluk için topyekün RED gerektirirken, bunun dışında ne anlam ifade edebilir. Ama ettirdiler işte, sonuç ortada" dedi.

PATA KÜTE YASA ÇIKARILIYOR
Başkanlık sistemiyle AK Parti iktidarı tarafından çıkarılan torba yasalara dikkat çeken Dilipak, uyarılarını şu şekilde sürdürdü:

"Bu yasa enflasyonu, ekonomideki enflasyondan daha bir felaket değildir. Hele hele yamalı bohçaya dönen yasa ve yönetmelikler, sürekli hatta günü birlik mevzuat değişiklikleri birçok keyfi uygulamaya kapı aralıyor. Sonunda bu iş “Yargı borsası”na dönüşüyor. Sürekli çıkarılan “torba yasa”lardan zaten birçok kişi bir şey de anlamıyor. Pata küte yasa çıkarılıyor. Adaletin terazisi ile oynamayın! Adil şahidler olun. Cinsel kimlik etiketli hak ya da suç tanımı yapılmaz. Hani haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana zalime karşı olacaktınız, suçlu babanız da olsa, mazlum düşmanınız da olsa. Adalet yoksa zulüm vardır. Zulüm adaletin yokluğudur. Zulm ile abad olunmaz. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste denmiştir"

 

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için...

text-ad
''İş adamı İnan Kıraç kaçırıldı'' iddiası sonrası hastaneden açıklama ''İş adamı İnan Kıraç kaçırıldı'' iddiası sonrası hastaneden açıklama SGK harekete geçti: Bunu yapan herkesin maaşı iptal edilip, ödemeler faiziyle geri alınacak! SGK harekete geçti: Bunu yapan herkesin maaşı iptal edilip, ödemeler faiziyle geri alınacak! Kuvvetli sağanak yağışlar geri geliyor! Hafta sonunun tadını çıkarın... Kuvvetli sağanak yağışlar geri geliyor! Hafta sonunun tadını çıkarın... Yargıtay'dan kat karşılığı inşaat sözleşmeleri için herşeyi değiştirecek karar! Yargıtay'dan kat karşılığı inşaat sözleşmeleri için herşeyi değiştirecek karar! Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Karar verildi Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Karar verildi Adile Naşit'in ardından Kemal Sunal'ı da canlandıracak oyuncu belli oldu Adile Naşit'in ardından Kemal Sunal'ı da canlandıracak oyuncu belli oldu Eski Yeşilçam oyuncusu evinde bir kız öğrenci tarafından bıçaklanarak öldürüldü Eski Yeşilçam oyuncusu evinde bir kız öğrenci tarafından bıçaklanarak öldürüldü Üç muhtemel adaylı son Cumhurbaşkanlığı anketi açıklandı... Üç muhtemel adaylı son Cumhurbaşkanlığı anketi açıklandı... İstanbul'da 19 yaşındaki genç kız ölü olarak bulunmuştu... Şüpheli sevgili suç makinesi çıktı! İstanbul'da 19 yaşındaki genç kız ölü olarak bulunmuştu... Şüpheli sevgili suç makinesi çıktı! AK Parti'den Erdoğan'ın adaylık çıkışı sonrası sürpriz açıklama AK Parti'den Erdoğan'ın adaylık çıkışı sonrası sürpriz açıklama
Süper Lig maçı için şike iddiasıyla savcılığa suç duyurusu! Süper Lig maçı için şike iddiasıyla savcılığa suç duyurusu! Galatasaraylıların şampiyonluk sevinci kursağında kaldı Galatasaraylıların şampiyonluk sevinci kursağında kaldı ORC'den 44 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu ORC'den 44 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu Eski bakanın oğlu hayatını kaybetti Eski bakanın oğlu hayatını kaybetti 4 kez müebbet cezası bozulan ''Sur bombacısı'' teröristten Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür! 4 kez müebbet cezası bozulan ''Sur bombacısı'' teröristten Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür! Altında lüks araç, elinde beyzbol sopası... Trafik teröristi kamerada! Altında lüks araç, elinde beyzbol sopası... Trafik teröristi kamerada! Türkiye'nin tatil cennetinde sahilde korkunç ölüm Türkiye'nin tatil cennetinde sahilde korkunç ölüm Atatürk portresiyle yapılan sosyal deneyde vatandaşların tepkisi büyük alkış aldı Atatürk portresiyle yapılan sosyal deneyde vatandaşların tepkisi büyük alkış aldı İstanbul'da dahil 36 ilde büyük operasyon: Görevdeki onlarca asker gözaltında! İstanbul'da dahil 36 ilde büyük operasyon: Görevdeki onlarca asker gözaltında! Ağabey ve kardeşin miras anlaşmazlığında akılalmaz olay! Ağabey ve kardeşin miras anlaşmazlığında akılalmaz olay!