Ağız ve Diş Sağlığında Lider Seçim

Ağız ve Diş Sağlığında Lider Seçim
Güncelleme:

Ağız ve diş sağlığının herkes için büyük bir önemi vardır. Hastaların sosyal olarak özgüvenli olmasını sağlamasının yanı sıra, vücudun diğer kısımlarının sağlığı açısından ağız ve dişlerin sağlıklı olması da önemlidir.

Ağız ve diş sağlığınız için özenle çalışan kliniğimiz, aynı zamanda estetik diş tedavisi alanlarının her birinde ustalaşmıştır. İzmir diş hekimi seçenekleri arasında çok başarılı bir kadroya sahip olması sayesinde hastaların memnun kalmasını sağlamaktadır.

İzmir İmplant

İmplant tedavisi, eksik olan diş kökünün yerine titanyum malzemelerden hazırlanmış yeni ve sağlıklı bir kök oluşturmaktır. Dişin daha sağlıklı bir köke sahip olması daha uzun süreli sağlam kalması anlamına gelir. Dişin tamamen düşmesi beklendikten sonra çene kemiğinin üst ya da iç kısmına impant takılır ve implantın yeterince kaynadığından emin olduktan sonra da protez takılır. İzmir İmplant Diş uygulaması için My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimize bekleriz.

Lamine Diş İzmir

Çevre dokularla çok iyi uyum sağlama avantajına sahip lamine dişler, oldukça hassas tekniklerle ve çok ince bir şekilde üretilmektedir. Bunun için çok iyi bir işçilik, tecrübe gerekmektedir. Lamine diş İzmir içinde özenli çalışması ile başarısını kanıtlamış olan kliniğimiz, mükemmel sonuçlar elde etme konusunda iddialıdır. Dişlere çok küçük müdahale ile daha kısa süreli bir tedavi içeriğine sahiptir. Estetik diş uygulamaları için tercih edilebilecek yöntemler arasındadır. Aynı zamanda ışık iletkenliği ile diğer dişlere kolayca uyum sağlar.

İmplant Diş İzmir

Sağlam ve uzun ömürlü dişlere sahip olmanız için, implant diş tedavisinde özel olarak diş kökü hazırlanır. Bu kökün ağzın içine yerleştirilmesi ve protezin tutunabilecek hale gelmesi beklenir. Daha sonra eksik olan dişin bulunduğu yere en uygun şekilde protez diş hazırlanır ve implant diş uygulanır. İmplant diş İzmir için tercih edilebilecek klinikler arasında önde gelen kliniğimiz, gerek tecrübeli hekimleriyle gerekse kaliteli hizmetleriyle hastaların memnuniyetini sağlamaktadır.

İzmir Zirkonyum Kaplama

Estetik açıdan diğer kaplamalara göre avantajlı olan zirkonyum kaplama, ışık geçirgenliği sayesinde diğer dişlere kolayca uyum sağlar. Aynı zamanda bu sayede daha doğal bir görünüm kazanır. Dişlerin cansız ve yapay görünmemesi için zirkonyum kaplama tercih edilebilir. Diğer kaplamalarda olduğu gibi gri renkli metal yerine beyaz renkli bir alaşımdır. İzmir zirkonyum kaplama işlemi için daha detaylı bilgiler için sizi My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimize bekliyoruz.

İzmir Lamine Diş

Sadece küçük bir törpüleme işlemi içeren lamine diş, dişlere daha az müdahale gerektirdiğinden daha kısa süreli bir işlemdir. İzmir lamine diş kaplaması için hemen kliniğimize gelebilir ve estetik bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Özel yapıştırıcılar kullanılarak yapıştırılan ve çok ince bir yapıya sahip olan lamine dişler çevre dişlerle mükemmel uyum sağlayarak doğal bir görünüm kazandırır. Bu sayede estetik açıdan da mükemmel bir seçimdir. Aynı zamanda ince ve detaylı bir çalışma gerektirir.

İmplant Fiyatları

Pek çok faktöre göre belirlenen implant fiyatları en net olarak hastaların diş hekimlerine başvurması ile elde edilir. İmplantta uygulanacak işleme göre fiyatlandırmalar değişir. Bazen implant ile birlikte başka operasyonlar da gerekebilir; bu da fiyatların artmasına neden olur. Aynı zamanda hastanın ağız ve çene yapısı, dişlerinin durumu, implant yapılacak yerin koşulları, kullanılan implant malzemelerinin kalitesi ve markası gibi durumlar da fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Bununla birlikte en önemlisi hekimin tecrübesidir. Çünkü tecrübe ne kadar çoksa başarı oranı da o kadar yüksektir.

Türkiye Diş İmplant

İmplant alanında oldukça yoğun olarak çalışan hekimlerimiz, oldukça sık olarak implant tedavisi uygulamaktadır. Türkiye diş implant çalışmaları bakımından önde gelen bir klinik olan My Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz, maksimum memnuniyeti elde etmeniz için özenle çalışır. İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize özenle cevap verir.

Zirkonyum Diş İzmir

Daha çok estetik amaçlı tercih edilen zirkonyum diş kaplaması, diğer kaplama çeşitlerine göre farklı bir içeriğe sahiptir. Kaplamalarda veya köprülerde kullanılan metal renkli çerçeve yerine beyaz bir alaşımdan oluşur. Bu sayede daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Zirkonyum diş İzmir için kliniğimize gelebilir ve kaplama dişinizin diğer dişlerden ayırt edilemeyecek kadar mükemmel olmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler advertorial