Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------Tatil aşkında mutlu sonMÜZİSYEN Burak Uslu ile turizmci Ceren Sönmez, yaklaşık 8 yıl...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

Tatil aşkında mutlu son

MÜZİSYEN Burak Uslu ile turizmci Ceren Sönmez, yaklaşık 8 yıl önce başlayan mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Tatil sırasında havuzda tanışan genç çift, Arma Restaurant'ta gerçekleşen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Ailelerin davetlileri kapıda karşıladığı düğüne, çiftin yakın çevresinden çok sayıda davetli katıldı. Alkışlar eşliğinde alana gelen çift, ayakta kıyılan nikah ile aşklarını resmiyete taşıdı. Sanatçı Erdinç Karadeniz'in sahne aldığı eğlenceli gece, dans pistinde gelin ve damada eşlik eden kalabalıkla devam etti. İkili, balayı tatilini Belek'te bir otelde geçireceklerini söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Cansın Aznevi, Samet Koçak

Foto2: Mehmet- Dila Saraçoğlu

Foto3: Gülendam Duru

Foto4: Günay Çelebi, Balca Karaçor

Foto5: Mariana-Cihan Demirlioğlu

Foto6: Daria Moroz, Kayhan Şenoğlu

Foto7: Öznur- Gamze Uslu

Foto8: Erdinç Karadeniz

Foto9: Ceren- Burak Uslu

===

Cece'de keyifli bir gece

YAKIN arkadaşlar Nursaç Kılıç, Sumru Çırak ve Merve Kahraman, yoğun bir haftanın yorgunluğunu atmak için bir araya geldi. Keyifli şehir turu, eğlence dünyasına hızlı giriş yapan Cece Club'de devam etti. Sempatik halleriyle öne çıkan üç arkadaş, Alex'in canlı performansı ve sahne şovuyla oldukça neşeli bir akşam yaşadı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nursaç Kılıç, Sumru Çırak, Merve Kahraman

===

Bankacılar stres attı

ZİRAAT Bankası Çallı Girişimci Şube çalışanları, Hayal Balık'ta düzenledikleri 'Yaza Merhaba' yemeğinde bir araya geldi. Akşam yemeği yiyen mesai arkadaşları, keyifli bir akşam geçirdi. Bankacılar, Ziraat Bankası Çallı Girişimci Şube Müdürü Şefik Diler ve eşi Antalya Basın Yayın İl Müdürü Esen Diler'in de katıldığı gecede bir arada bulunmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bankacılar, Didar'ın seslendirdiği şarkılarla günün stresinden uzaklaşarak keyifli bir gece geçirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ ANTALYA,(DHA)

Foto1: Şefik- Esen Diler

Foto2: Banka çalışanları yaz sezonuna keyifli bir organizasyon ile başlayarak moral depoladı.

===

Şık buluşma

KIZ kardeşlerinin mezuniyet kutlaması için IC Hotel'de gerçekleşen organizasyona katılan Deren Döngel ile Tuğçe Tan, şıklıklarıyla dikkati çekti. Özel tasarım elbiseleriyle göz kamaştıran ikili, organizasyon öncesinde düzenlenen kokteylde keyifli bir sohbete daldı. Neşeleri yerinde olan ikili, mezuniyet sevincine ortak olarak, kardeşlerinin mutluluğunu paylaştı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ ANTALYA,(DHA)

Foto: Deren Döngel, Tuğçe Tan