Arkadaşları Emir'in Okula Dönüşünü Kutladı

Arkadaşları Emir'in Okula Dönüşünü Kutladı

SİVAS'ta okulun bahçesinde oynarken, şiddetli lodos nedeniyle üzerine çatıdan kopan parçaların düşmesi sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Emir Erbay,...

SİVAS'ta okulun bahçesinde oynarken, şiddetli lodos nedeniyle üzerine çatıdan kopan parçaların düşmesi sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Emir Erbay, tedavisinin ardından döndüğü okulunda kutlamayla karşılandı.

Sivas'ta 24 Mart günü Yenişehir Anadolu Lisesi'nin çatısının şiddetli lodos nedeniyle yerinden kopup uçması sonucu Yavuz Selim İlkokulu'nun bahçesinde arkadaşlarıyla oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi Emir Erbay yaralandı. Erbay, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki 15 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tedavisinin ardından okuluna dönen Emir'i sınıf arkadaşları ve öğretmenleri okulun bahçesinde "Hoş geldin Emir" sloganlarıyla karşıladı. Daha sonra arkadaşlarıyla beraber sınıfına çıkan Emir burada "Geçmiş olsun Emir" tezahüratlarıyla kendisi için hazırlanan pastadaki mumlara üfledi. Emir'in annesi Sultan Leyla Erbay, "Emir 23 saat yoğun bakımda kaldı. Allah'a şükür uyandı. Her şey yolunda, çok iyi durumda şu an, 3-4 gün hastanede kaldık. Şimdi okuluna başladı. Morali yerinde. Yanımızda olan, bize duan eden herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Emir'in sınıf öğretmeni Hidayet Budak ise 24 Mart'tan beri Emir'in okula gelmediğini belirterek tekrar okula dönmesi nedeniyle kutlama programı yapmak istediklerini söyledi.

Talihsiz olayda ölümden dönen Emir ise okuluna döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI