Aselsan'dan Kara Gözetleme Radarları Sözleşmesi

Aselsan'dan Kara Gözetleme Radarları Sözleşmesi

İSTANBUL (AA) - ASELSAN, güvenlik güçlerine teslimatı yapılacak keşif/gözetleme araçlarında kullanılacak ACAR Kara Gözetleme Radarları'nın üretim...

İSTANBUL (AA) - ASELSAN, güvenlik güçlerine teslimatı yapılacak keşif/gözetleme araçlarında kullanılacak ACAR Kara Gözetleme Radarları'nın üretim ve teslimatına ilişkin 11 milyon 70 bin avroluk sözleşme imzaladı.

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:

"ASELSAN, güvenlik güçlerine teslimatı yapılacak keşif/gözetleme araçlarında kullanılacak ACAR Kara Gözetleme Radarları'nın üretim ve teslimatına ilişkin olarak bugün, toplam bedeli 11 milyon 70 bin avro olan bir sözleşme imzalamıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2016 yılı içinde tamamlanacaktır."

ASELSAN'ın, yine KAP'ta yayımlanan bir başka açıklamasında da "ASELSAN ile TUSAŞ arasında toplam bedeli 8 milyon 963 bin 780 ABD doları tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2016-2017 yıllarında gerçekleştirilecektir." bilgisi paylaşıldı.