Atopik Ciltlere Özel Bakım: Bioderma Atoderm

Atopik Ciltlere Özel Bakım: Bioderma Atoderm
Güncelleme:

Cildin kuruması, pullanması, kaşınması ve kızarmasıyla oluşan cilt problemine atopik dermatit denir. Genellikle bu problemler kuru ciltlerde sıkça görülmektedir. Ancak yeni doğan bebekler dahil diğer yaş gruplarında da karşılaşılan bir durumdur.

Cilt bariyeri zayıf olduğunda çevresel faktörlere karşı açık ve savunmasız hale gelir. Böylece cildin doğal yapısı bozulur ve daha hassas bir yapıda olur. Eğer siz de kuru ve atopik bir cilde sahipseniz Bioderma markasının özenle hazırladığı Atoderm bakım ürünlerini hemen deneyin!

Nemlendirici, besleyici içeriğe sahip olan Atoderm serisinde, temizleyici duş jeli ve nemlendirici krem ürünleri yer almaktadır. Bioderma atoderm kullananlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Hadi hemen bakalım.

Atoderm Cream

Kuru ve çok kuru ciltler için özel olarak hazırlanan krem, cildi çevresel faktörlere karşı korur. İçeriğinde bulunan gliserin cildi nemlendirirken yatıştırılmasına da yardımcı olur. Geliştirilmiş formülü ile cildin doğal nem bariyerini korur. Cilde yumuşaklık kazandırır. Parfüm ve paraben gibi zararlı içerikler bulunmaz.

Atoderm Gentle Shower Gel

Vücut temizliği her cilt yapısı için oldukça önemlidir. Özellikle kuru ve hassas bir cilde sahipseniz vücudunuzu temizlemeniz gerekir. Ancak burada da nemlendirici de olduğu gibi cilt tipinizle uyumlu olan duş jeli tercih etmelisiniz. Bu noktada Atoderm duş jeli, vücudu nazikçe temizler. İçeriğindeki gliserin cildi nemlendirir ve yumuşaklık kazandırır. Nemli cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız, ardından bol su ile durulayınız.

Bioderma markasının kuru ciltler için geliştirdiği Atoderm serisinin yanı sıra yağlı ve akneye eğilimli, kızarık ciltler için de geliştirdiği ürün çeşitlerini yelpazesinde barındırmaktadır.

Siz de ihtiyacınıza uygun tüm Bioderma ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler advertorial