Babasını öldürdü ! Nedeni ise...

Babasını öldürdü ! Nedeni ise...
Güncelleme:

İstanbul'da bir kişi babasının tarzını neden göstererek babasını öldürdü.

İstanbul'da müteahitlik yapan 63 yaşındaki Cafer Ç. oğlu tarafından çağrıldığı bir inşaatta darp edilerek öldürüldü. Cinayeti bir arkadaşıyla işledikten kısa süre sonra yakalanan katil zanlısı evladın  " Babamın yaşam tarzını beğenmiyordum. Onun yaptım" dediği öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde  dun bir inşaatta vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.Cesedi bulan vatandaslar tarafından olay yerine çağrılan polisin yaptığı ilk incelemede cesedin müteahhitlik yapan  63 yaşındaki Cafer Ç." ye ait olduğu belirlendi.

Dövülerek öldürüldüğü belirlenen Ç."in katillerini belirlemek için çevredeki güvenlik kameraları ve Ç. in cep telefonunu inceleyen polis katil zanlısi olarak Ç. in oğlu ile bir şahisi tespit etti.

Yapilan soruşturmada, Cafer Ç. ile oğlu K. Ç. arasında sorunlar yaşandığını, K. Ç.'in. ise babasını öldürmek için arkadaşı Sinan C. ile plan yaptığını ve Cafer Ç.'i müşteri olarak arayan Sinan C.nin Örnektepe Mahallesi'ndeki inşaatda buluşma ayarladığı ve dün saat 10.30 sıralarında inşaata buluşmaya giden Cafer Ç. in karşılaştığı oğluyla kısa süreli tartışmanın ardından kavgaya tutuştuğunu ve  K. Ç. in. babasını darp ederek öldürdüğü tespit edildi..

Babasını döverek öldürdükten sonra olayı gerçekleştiren arkadaşı ile olay yerinden kaçarak uzaklaşan katil zanlısı evlat dun aksam saatlerinde kimligini tespit eden polis tarafından saklandığı adreste cinayette kendisine yardımcı olan arkadaşıyla birlikte  yakalanarak gözaltına alindi.

Emniyette sorguya alınan 40 yaşındaki katil evladın cinayeti işlediklerini itiraf ettiği ve gerekçe olarak "Babamın yaşam tarını beğenmiyordum. Onun için öldürdüm" dediği öğrenildi.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Etiketler baba tarz neden