Bekir Özkan, Beyin Kanaması Geçirdi

Bekir Özkan, Beyin Kanaması Geçirdi

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Bekir Özkan, aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirdi.

- Zonguldak’ın Kozlu Beldesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Bekir Özkan, aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirdi.

Kozlu belediyesi Basın Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Bekir Özkan, hafta sonunda evinde aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirdi. Beyin kanamasının ardından kısmı felç de geçiren Özkan, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun Bakıma Ünitesi’ne alınan Özkan'ın, Nöroloji Servisi’ne çıkarılarak tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. Özkan’ın beyindeki 2 damarının tıkandığı ve sağ kol ile sağ ayağını hareket ettiremediği öğrenildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Özkan’ın Ankara’ya gönderilmesi ihtimali bulunuyor.

Evli ve 3 çocuk babası Bekir Özkan, 2009 yılından itibaren Kozlu belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yapıyordu. Ayrıca Özkan, uzun yıllar da Zonguldak Valiliği İl Basın Bürosu Müdürlüğü'nü yapmıştı.