Bitaksi 4 Milyonuncu Yolculuğunu Taksi Fuarında Kutladı

Bitaksi 4 Milyonuncu Yolculuğunu Taksi Fuarında Kutladı

BiTaksi Saha ve Operasyonlar Direktörü Ergin:- "BiTaksi üzerinden yapmış olduğunuz yolculukların toplamı 35 milyon kilometreyi aştı"

İSTANBUL (AA) - Akıllı telefon uygulaması BiTaksi, şu ana kadar gerçekleştirdiği 4 milyonuncu yolculuğunu TaxiWorld Fuarı'nda kutladı.

BiTaksi açıklamasına göre, TaxiWorld Fuarı'nda, kurumlara birden fazla taksi çağırma hizmeti sağlayan "BiTaksi Resepsiyon"un da lansmanı yapıldı.

Taksi arayan yolcu ile yolcu arayan taksiciyi akıllı telefonda buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sunmayı amaçlayan BiTaksi, bu güne kadar gerçekleştirdiği 4 milyonuncu yolculuğu, İstanbul Taksi Fuarı TaxiWorld 2016'da kutladı.

BiTaksi ile yapılan yolculukların toplamı 35 milyon kilometreyi aştı. İstanbul'da 11 bin, Ankara'da ise bin beş yüz kayıtlı sürücü ile hizmet veren BiTaksi’nin indirilme sayısı ise 1,5 milyona ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BiTaksi Saha ve Operasyonlar Direktörü Çağlar Ergin, yüzde yüz yerli bir yazılıma sahip olduklarını belirterek, "BiTaksi üzerinden yapmış olduğunuz yolculukların toplamı 35 milyon kilometreyi aştı. Dünyanın çevresini 800 kere dolaştık, 110 kez aya gidip geldik" ifadelerini kullandı.

Ergin, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek kullanıcılara kredi kartlı taksi yolculuğu imkanı sunduklarını aktararak, "BiTaksi Resepsiyon hizmeti sayesinde kurum ve kuruluşlar, gerek misafirleri gerekse çalışanları için hızlı ve kolay bir şekilde taksi çağırabilir. Aynı anda birden fazla taksi çağırabilir, geçmiş yolculuk bilgilerini takip edebilir, adres bilgisi girmeden tek tuşla taksi çağırma ve ücret hesaplama gibi hizmetlerden faydalanabilir" bilgisini verdi.

Kurumsal yapılan tüm yolculukların kurumsal panel üzerinden anlık olarak takip edilebileceğini vurgulan Ergin, "Resepsiyon hizmetimiz sayesinde istediğiniz tarih aralığı ve/veya çalışan için rapor alabilir, nakit ve/veya kredi kartı ödeme opsiyonları ile ödeme yapabilir ayrıca kurumsal panel üzerinden ekleyebileceğiniz şirket kredi kartı ile tek bir kart üzerinden tüm çalışanlarınız güvenli şekilde ödeme yapabilirler" değerlendirmesinde de bulundu.