Bitlis’te Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu Kutlandı

Bitlis’te Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu Kutlandı

BİTLİS ve Adilcevaz İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü törenlerle kutlandı.

BİTLİS ve Adilcevaz İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Bitlis'te Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın önünde düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Emniyet Müdürü Fatih Kaya, operasyonlarda şehit düşen güvenlik güçleri nedeniyle kutlama programının sadece çelenk koymayla sınırlı tutulduğunu söyledi.

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde ise Belediye Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Törene Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Program daha sonra Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda devam etti. Burada konuşan İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, "Polis halkın huzurunu ve güvenliğini sağlayan en büyük teminattır. Halkımızın huzuru ve güveni için gecesini gündüzüne katan teşkilatımıza Türk Milleti her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Vatandaşlarımızın bizlere duyduğu güveni zedelememek ve onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçemizin huzurunu ve emniyetini sağlayan tüm Polis teşkilatının yıldönümünü kutlar, vatan için canlarını feda eden tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim dedi.

Tören, polis haftası nedeniyle düzenlenen okullar arası şiir ve komposizyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI