Buzun üzerinde sıcacık eğlence

Buzun üzerinde sıcacık eğlence

Türkiye’nin en büyük açık hava buz pisti UNIQ Winter Tales, yeni yıl ruhunu hissettiriyor.

UNIQ İstanbul & Vega Ice işbirliği ile açılan ve ilk günden itibaren büyük ilgi gören buz pisti,1200m²’lik geniş bir alanda buz üzerinde sıcacık eğlence sunuyor. Gündüz ve geceleri saat 10:00 ile 22:00 arasında müzik eşliğinde İstanbullulara muhteşem anlar yaşatan UNIQ Winter Tales, 2015’e keyifli bir veda yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Buz pisti, uygun fiyatıyla da herkesin bu deneyimi yaşamasına fırsat veriyor. Pistteki 40 dakikalık deneyim 20 TL iken, ailece buz paten keyfi yapmak isteyenlere de indirimli paket fiyat avantajı sunuluyor. Yeni başlayanlar için 60 TL( 40 dk.), orta seviye ve ileri seviye için 90 TL’lik (40 dk.) ücretle eğitim alabilme imkanı sunan UNIQ Winter Tales’de zamanın nasıl geçtiğini anlamak imkansız oluyor.

Her yaş grubuna uygun olan pistte ailece vakit geçirmek ve unutulmaz anları paylaşmak mümkün. Sakin, nezih ve ormanla iç içe olan UNIQ İstanbul, muhteşem bir hafta sonu kaçamağına fırsat veriyor. Otopark sorunu olmayan, farklı lezzetleriyle herkese hitap eden restoranlara sahip UNIQ İstanbul, aynı zamanda sergi, müze, konser, macera parkı ve atölye çalışmalarını da ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Etiketler Uniq istanbul