Carrefoursa’nın, “Gezegen C” Şenliği Sürüyor

Carrefoursa’nın, “Gezegen C” Şenliği Sürüyor

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle sahneye konulan ve Türkiye çapında gerçekleştirilen turneyle 15 bin çocuğun...

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle sahneye konulan ve Türkiye çapında gerçekleştirilen turneyle 15 bin çocuğun izlediği tiyatro oyunu "Gezegen C" için 16 Nisan Cumartesi İstanbul Anadolu yakasında, 23 Nisan Cumartesi ise İstanbul Avrupa yakasında, çocukların davetli olduğu bir şenlik düzenlenecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA’nın, Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle gerçekleştirdiği "Gezegen C" isimli tiyatro oyununun Türkiye turnesi 16 Nisan 2016 Cumartesi günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi ve 23 Nisan 2016 Cumartesi günü BKM’de yapılacak şenlikle devam ediyor. Sergilendiği illerde büyük ilgi gören oyun, İstanbul’daki her iki gösteride de saat 11.00 ve saat 13.00’te iki farklı seansta çocuklarla buluşacak.

BKM Tiyatro’da, 9 Ocak Cumartesi yapılan özel gösterimle başlayan Anadolu turnesi kapsamında çocuklar "Gezegen C" oyunu ile taze gıdanın hayatları için ne kadar önemli olduğunu öğrendi.

"Gezegen C" oyunu turne kapsamında Kocaeli, Mersin, İzmir, Ankara, Bursa, Sakarya, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Denizli, Adana, Tekirdağ, Antalya ve Samsun’da çocuklarla buluştu. Tüm illerde çocuk şenliği havasında geçen gösterimlerde 15 bin çocuğa taze gıdanın önemi anlatıldı.

16 Nisan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenecek gösterilerin biletleri ücretsiz olarak İstanbul’daki marketlerden temin edilebilecek.