CNN Türk'ten İmamoğlu ve Yavaş için canlı yayında tepki çeken yayıncılık

Güncelleme:

AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen CNN Türk canlı yayına ünlü astrolog Nuray Sarayı'yı çağırarak, Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in yıldız haritasına baktırıp, Mart 204 yerel seçimi tahminlerini açıklattı.

AK Parti iktidarına olan yakınlığı nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefi olan CNN Türk ekranlarında bir garip canlı yayın daha yaşandı.

CNN Türk'te Fulya Öztürk’ün sunduğu Akıl Çemberi adlı programına astrolog Nuray Sayarı konuk oldu.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı canlı yayında Mart 204 seçimleri için Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in yıldız haritalarını inceledi.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın “İkizler” burcu olduğunu belirterek “Ekrem İmamoğlu, İkizler burcu. Bu seçimlerde kaybediyor ve bitiyor. Siyaseti hayatı devam ediyor ama eninde sonunda CHP’den ayrılacak. 2024’te İBB Başkanı değil artık. İstanbul’u AK Parti alıyor. Mansur Yavaş, Ankara’da devam edecek. Ankara’da CHP devam ediyor” dedi.