Deliormanlı filminin galası davetlilerden tam not aldı

Deliormanlı filminin galası davetlilerden tam not aldı

Geçtiğimiz günlerde Projunction Organizasyonu ile gerçekleşen birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Deli Ormanlı film galası davetlilerden tam not aldı.

Kanyon AVM Cinemaximum’da gerçekleşen filmin konusu ise şöyle: “Deliormanlı” lakabıyla bilinen Savaş Türkyılmaz, Avrupa şampiyonluğu olan milli bir boksördür. Eşini kaybettikten sonra ringleri terk eden Deliormanlı, gerçekten sırra kadem basar. Fakat annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi masrafları kabarmıştır. Para bulmak adına ringlere geri dönme kararı alır. Hülya Yiğit ile Deliormanlı'nın arkasındaki hikayeyi merak ederek Savaş'ın peşine düşen bir televizyon gazetecisidir. Deliormanlı büyük final maçına hazırlanırken onun ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır... Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun'un paylaştığı filmin yönetmenliğini Murat Şeker üstlenirken, senaryo da Şeker ile yine Ali Tanrıverdi'nin imzası var...

Madonna Konserinden Justin Bieber’ kadar yüzlerce organizasyonu gerçekleştirdik!

Projunction Organizasyon Yönetim Kurulu Üyesi Okan Yücel “Madonna, Justin Bieber, Metallica, Kylie Minogue gibi isimlerin konserlerinin saha organizasyonunu; zaman içinde Turkcell Kuruçeşme Arena, Parkorman İstanbul, Maslak Arena ‘nın saha işletmelerini gerçekleştirdik. Bizi çok insan duymaz. 2007’de  Philip Morris’in Türkiye hostes ajansıydık. Daha önce Rock’n Coke, Efes Pilsen One Love etkinliklerini de üstlendik.” Dedi.

Projunction Organizasyon Yönetim Kurulu Üyesi Doğuş Türker de “Türkiye’de çalışıyoruz. Bizim sektörümüzde taşeron işçi sayısı çok zayıf oranlarda. Ek olarak insan faktörüyle faaliyet yapmak bir hayli zor. Dünyanın en gelişmiş ekipmanına da sahip olsanız, makinanın düğmesine basan sonuçta bir insan. İnsan faktörüyle insana hizmet veren işleri yapmak zor. Biz alıştık. Neticede başka iş yapmıyoruz. Şikayet ettiğiniz alanlar bir süre sonra uzmanlık alanınız oluyor.” açıklamasında bulundu.