Denizbank'ın Esnafa Hızlı Kredi Hizmetine "Altın Stevie Ödülü"

Denizbank'ın Esnafa Hızlı Kredi Hizmetine "Altın Stevie Ödülü"

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Esnafa Hızlı Kredi hizmeti ile Altın Stevie Ödülü'nün sahibi oldu.Banka açıklamasına göre DenizBank, iş dünyasının küresel...

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Esnafa Hızlı Kredi hizmeti ile Altın Stevie Ödülü'nün sahibi oldu.

Banka açıklamasına göre DenizBank, iş dünyasının küresel ölçekte en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak bilinen Stevie Awards tarafından satış ve müşteri hizmetleri alanında verilen "Awards for Sales and Customer Service" yarışmasında aldığı Altın Stevie Ödülü ile yenilikçi yaklaşımı sayesinde elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

DenizBank, Esnafa Hızlı Kredi hizmeti ile 36 ülkeden 2 binin üstünde kurumun yarıştığı ödül organizasyonu kapsamında Altın Ödülü kazandı.

2015'te devreye alınan ve 125 bin TL'ye kadar kredi imkanına sahip olan KOBİ'lerden büyük ilgi gören uygulamada yıllık 400 bin adedin üzerinde başvuru ile esnaf ve KOBİ'lere 1 milyar TL plasman sağlandı.


- "Yenilikçi çalışmalarımızı ödüllerin verdiği moral ve iştahla sürdüreceğiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, KOBİ Bankacılığı alanında hayata geçirdikleri yenilikçi iş modelinin başarısının gerek sektör gerekse uluslararası saygın bir platformda tescillendiğini belirtti.

Kulaksız, şunları kaydetti:

"DenizBank olarak müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yenilikçi ürün ve uygulamalarla öne çıkarak müşteri memnuniyeti ve satış tarafında sektörde ilkleri gerçekleştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu yöndeki çalışmalarımızın anlamlı ödüllerle taçlanması ise hepimizi mutlu ediyor, gelecek adına daha da iyilerini yapmak üzere yüreklendiriyor.

Esnaf ve KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştırmak, onlara istedikleri, bekledikleri hız ve kalitede hizmet sunabilmek amacıyla yenilikçi çalışmalarımızı ödüllerin verdiği moral ve iştahla sürdüreceğiz."