Dr. Osman Baş - Fransız Askısı ve Ameliyatsız Yüz Germe

Dr. Osman Baş - Fransız Askısı ve Ameliyatsız Yüz Germe
Güncelleme:

Estetik beklentileri olan hastalarda kullanılan İzmir Fransız askısı yöntemi ile hastaların deri altından uygulamalar gerçekleştirilir.

Aynı zamanda bu yöntemin gerçekleştirilmesi aşamasında hastalarda iz kalmadığı için tercih edilen bir yöntemdir. Günümüzde estetik merkezlerinde uygulanan bir yöntemdir.

Bu yöntem sayesinde hastalarda yaşlanma ile birlikte ortaya çıkan cilt sorunları da ortadan kaldırılmış olur. İzmir Fransız askısı yöntemi günümüzde kullanılan en basit ameliyatsız yöntemler arasında yer alır. Aynı zamanda bu yöntem sayesinde hastaların görünümlerinde sıkı bir cilt formu ortaya çıkar.

Fransız Askısı Nedir?

Silikon iplikler deri altında uygulanarak cildin gerginleştirilmesi sağlanır. Bu tedavi yöntemi İzmir Fransız askısı yöntemi olarak bilinir. Böylelikle hastaların yüz hatlarında ortaya çıkan bozulmalar giderilmiş olur. Cilt yüzeyinde ortaya çıkan kusurlar ya da bozulmalar ortadan kaldırılmış olur. Ülkemizde hizmet veren estetik merkezlerinden bu konuda hizmet alabilirsiniz.

Fransız Askısı Avantajları Nelerdir?

İşlemler öncesinde hastanın yüz hatlarında gerekli kontroller yapılır. Tedavi yaklaşık olarak bir saat kadar sürer. İzmir Fransız askısı avantajı olarak ameliyatsız bir yöntem olması başta gelir. Yine hastalarda hızlı sonuç veren bir işlem olduğundan tercih edilen bir yöntemdir. Hastaların genel yüz hatları beklentilerini karşılayan bu yöntem uzun süreli dayanım sağlar. İpliklerin zamanla kaybolan özellikleri bulunması da yine artıları arasında yer alır.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler için Uygundur?

Yüz hatlarında bozulmalar ya da yaşlanmaya bağlı olarak sorunlar ortaya çıkan hastalar İzmir ameliyatsız yüz germe işlemlerinden yararlanabilir. Aynı zamanda bu yöntemin kullanımı ile birlikte hastaların genel pürüzlü cilt sorunları da giderilmiş olur. Belirli bir yaşın üzerinde bulunan ve mevcut bir cilt deri hastalığı olmayan hastalarda uygulanan bir yöntemdir.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürer?

Bu işlem kalıcı etkileri olan bir yöntemdir.  Bu nedenle de tedavinin etkilerinin yaklaşık olarak iki seneye kadar olduğu görülür. İzmir ameliyatsız yüz germe işlemlerine başarı aynı zamanda kişinin bakım becerileri ile de ilgilidir. Bu aşamada hastaların genel görünümlerini korumak adına dikkatli olması beklentiler arasında yer alır.

Kullanılan İzmir ameliyatsız yüz germe işlemleri ile hastalarda ortaya çıkan cilt kayıpları da giderilmiş olur. Özellikle son zamanlarda bu nedenlerden dolayı her yaş grubunda uygulanan etkin bir tedavi yöntemidir.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

İstenilen estetik beklentileri karşılamak için birden fazla İzmir iple yüz germe işlemi uygulanır. Örümcek ağı yöntemi gibi yöntemler de uygulanabilir. Yine hastalarda iplik dışında kollagen dolgu yöntemleri de sıklıkla tercih edilen yöntemler arasında yer alır. Bunun yanında kullanılan iplikler ve ipliklerin özellikleri de hastaların tedavilerinde farklılaşmaların ortaya çıkmasına neden olur.

Sonuç olarak birden fazla yöntem bulunduğu söylenebilir. Genel olarak yöntemler incelendiği yöntemlerde iz kalmaması sayesinde hastaların genel görünümlerinde artış sağlanabilir. Anti aging ve kırışıklık karşıtı uygulamalar ile hastaların cilt görünümleri daha genç görünebilir. Ülkemizde bu aşamada hizmet veren estetik merkezlerinden tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.  İzmir ameliyatsız iple yüz germe yöntemleri birçok estetik merkezinde sizlere sunulur.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Fiyatları

Fiyat olarak bakıldığında bu yöntemin artıları kadar fiyatları da müşterinin yüzünü güldürür. Ülkemizde bu nedenlerden dolayı hastaların estetik amaçlar için bu yönteme yoğun talep gösterdiği bilinir. Siz de bu tedavi yöntemi ile daha genç görünmek istiyor iseniz İzmir ameliyatsız iple yüz germe yöntemleri hakkında bilgi almak için farklı sağlık merkezlerine gidebilir ya da internet siteleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

 

 

Etiketler advertorial