Emin Çölaşan: ''Erdoğan'ı kandırıyorlar''

Emin Çölaşan: ''Erdoğan'ı kandırıyorlar''
Güncelleme:

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Gaziantep'te AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni' diye açılışını gerçekleştirdiği ancak büyük bölümünün eski olduğu ortaya çıkan fabrikaları yazdı ve Erdoğan'ın yakın çevresini işaret ederek, "Bu büyük bir skandaldır" dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan "Bir cumhurbaşkanı düşünün, bir düğmeye basarak 300 sanayi tesisinin düzmece 'Açılışını' yapıyor! Listeyi hazırlayan elbette kendisi değil. Ya kim? Yakın çevresi. Bu, büyük bir skandaldır" ifadelerini kullandı.

 Çölaşan, Erdoğan'a şu sözlerle çağrıda bulundu: "Sayın dünya liderim, değerli büyük adam!.. Lütfen yakın çevrenizde bulunup da sizi bilerek veya bilmeyerek kandırmaya kalkışan kim varsa hesap sorun. Bir daha da, şu son olayda olduğu gibi böyle zor durumlara düşmeyin! Böyle yapmakla seçimde partinize oy veren milyonlarca insanı da kandırmış oluyorsunuz. Sizin adınıza biraz ayıp oluyor yani! Büyük liderimizin bu çağrıyı dikkate almayacağını bildiğim halde sadece insancıl amaçla yapıyorum. Ötesini kendi düşünsün!"

Erdoğan'ın yeni diye açtığı fabrika 45 yıllık çıktıErdoğan'ın yeni diye açtığı fabrika 45 yıllık çıktı

 

Emin Çölaşan'ın yazısının tamamı için...