Erdoğan Twitter'da TrendTopic oldu

Erdoğan Twitter'da TrendTopic oldu
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yaptığı konuşmada İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert bir cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "#WeAreErdogan" etiketiyle Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, attığı Tweet'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Gazeteciler ve hakimler hapishanelerini doldururken, diktatör Erdoğan İsrail'in demokrasisine saldırıyor" demişti.

Bugün Ankara Pursaklar’daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'nun bu paylaşımına çok sert ifadelerle yanıt verdi.

"Ey Netanyahu, kendine gel kendine. Sen zalimsin, sen 7 yaşındaki Filistinli yavruları katleden zalimsin. Allah'ın izniyle bu millet ayakta olduğu sürece hiç kimse ezanların semalarda yankılanmasına engel olamaz, Kudüs davasını bize unutturamaz" diyen Erdoğan'ın sözleri Twitter'da da gündem oldu.

Erdoğan için açılan #WeAreErdogan etiketi Twitter'ın en çok konuşulanlar listesi olan Trend Topics'te bir numaraya oturdu. Binlerce Twitter kullanıcısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren paylaşımlarda bulundu.