Erdoğan'ın duygu dolu anları...

Erdoğan'ın duygu dolu anları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'de katıldığı programda duygu dolu anlar yaşadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.

Erdoğan, FETÖ ile ilgili olarak, "Nabi Avcı Bey dönemine kadar biz dershaneler konusunda adım atamadık. Bunlar bizim kayıp yıllarımızdır. Tabii şimdi siz de başbakansınız ama bir yere kadar arkadaşlarınıza bir şeyi anlatıyorsunuz. Israr, ısrar, ısrar...Tabii daha fazla ileri gidemiyorsunuz ve en ciddi, en büyük parayı bu adamlar bu dershanelerden kazandı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim tüm istihbarat teşkilatını gerek MİT gerek Emniyetgerekse Jandarma istihbarat... Şimdi jandarmayla malum polisin İçişleri Bakanlığına bağlanması süreci var ya. Dolayısıyla burada istihbaratı da aynı çatı altında koordine edebiliriz. Böyle bir çalışma. Buna yönelik bir çalışmayı bugün bana sundular. Bunu aynı zamanda Sayın Başbakan ile de değerlendireceğiz, paylaşacağız. Bundan sonra da ne gibi adımlar atarız bunları konuşacağız." şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜLER

TRT'deki program sırasında ekrana yansıtılan 15 Temmuz demokrasi şehitleri'nin görüntüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hayli duygulandırdı. Özellikle CumhurbaşkanlığıKülliyesi önünde darbe girişimi gecesi şehit olan Erkan ve gazi olan Volkan Yiğit isimli ikiz kardeşlerin hikayeleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gözlerinin dolduğu ve bir mendille gözyaşlarını sildiği görüldü.