Esra Erol canlı yayında çileden çıktı: ''Pavyona döndü, kısıtlansın!''

Esra Erol canlı yayında çileden çıktı: ''Pavyona döndü, kısıtlansın!''
Güncelleme:

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol son günlerde artan TikTok rezaletleri sonrasında canlı yayında isyan etti ve "Pavyona döndü" dediği TikTok için kısıtlama istedi.

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programında ünlü sunucu patladı. Ünlü sunucu Esra Erol, TikTok'a dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"TikTok’tan tiksiniyorum. Çünkü orası bir pavyona döndü" diyen ünlü sunucu uygulama için bir kısıtlama getirilmesi gerektiğini vurguladı.

TikTok'ta 'Laz Kızı' kullanıcı adıyla göğsünü açarak yayın yapan G.D. 1 saat içerisinde 100 bin TL kazanması ile gündeme gelmişti. Tepkiler üzerine teşhircilik sebebiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan G.D. 1 saatte 100 bin lira kazandığı yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Öte yandan eşinden boşanmak için Esra Erol'a katılan C. de son olarak TikTok'ta ortaya çıkmıştı.

Kayınvalidesine göstermiş olduğu tepkilerden dolayı Türkiye'nin en çok konuşulan kadını olan Cemile'nin başörtüsünü çıkardığı halleri dikkat çekmişti.

Yine bir TikTok hesabında ortaya çıkan C.'nin videoda "Benim erkek arkadaşım da olsa o karışamaz işime adam tamiri yaptı çıktı" ifadelerini kullandığı duyulmuştu.

 

Etiketler esra erol pavyon tiktok