Hain saldırıdan 30 saniye önce

Hain saldırıdan 30 saniye önce

İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden İsrailli turistlerin saldırıdan 30 saniye önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Saldırının hedefi olan İsrailli turist kafilesinin patlamadan 30 saniye önce İstiklal Caddesi'nde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Saldırıda İsrailli Yonathan Suher (40), Simha Simon Demri (60), Avraham Godman (70) ve İran vatandaşı Ali Reza Razmhah (31) yaşamını yitirmişti. Yonatan Suher'in, patlamada yaralanan eşi İnbal ile birlikte doğum gününü kutlamak için Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Suher'in eşi patlamadan yaralı olarak kurtuldu. Çiftin iki çocuğu olduğu belirtildi. İleri teknoloji sanayisinde çalışan Suher'in hukuk mezunu olduğu ve bir süre İsrail ordusunda askeri polis olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Saldırıda ölen 70 yaşındaki Avraham Goldman, 3 çocuk babası ve 8 torun sahibi. Simha Simon Demri ise Dimona kentinde emekli anaokulu öğretmeni. 3 oğlu bir kızı olan Demri'nin kentte tanınmış bir aileden olduğu belirtildi. Demri'nin eşi Avi, saldırıda yaralandı.