Haydar Baş Rus Vekillere ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' dedirtti

Haydar Baş Rus Vekillere ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' dedirtti

Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Haydar Baş duruşu ve ortaya koyduğu Türk kimliği ile Rus Vekillere “Ne Mutlu Türküm Diyene” Dedirtti.

Baş: “ Ben Müslüman Türk’üm” bu Dünya’nın öbür ucuna da gitsem değişmez. Diğer parti liderler gibi gittiğim yere benzemem, onları kendime benzetirim.

Mustafa Kemal Atatürk kimseye benzememiştir. Ben de benzemem. Diğer parti liderlerine bakarsanız. Her gittikleri yerde o devletin yansımasını yaparlar. Ben aksine, gittiğim ülkede kim olursa olsun fark etmez, Türk ve Müslüman kimliğimden taviz vermem. Onları kendime benzetirim.

Baş: Ben her zaman diyorum. Beni iktidar yapın, Türkü Dünya lideri yapayım. Bakın Rus Vekillere hepsi “ Ne Mutlu Türküm diyene” demektedir. Bunu başka hiçbir siyasi parti lideri yapamaz.” Dedi.

Ondan dolayı bana güvenin. Türk milletini bir eli yağda, bir eli, balda yaşatacağım. ABD ve Avrupalıları bu milletin hizmetkârı yapacağım.” Dedi.

Baş : “Asgari ücreti 5 Lira yapacağım. Ev hanımlarına 1500 lira vereceğim. Vatandaşlık maaşıda 1000 lira vereceğim. Rahat bir yaşam tarzınız olacak.” Dedi.