İş adamı Serdar Bilican Miami'de emlak yatırımı yapıyor

İş adamı Serdar Bilican Miami'de emlak yatırımı yapıyor
Güncelleme:

Serdar Bilican, Miami’deki gayrimenkul projesi için düğmeye bastı. Son günlerde adından sıkça söz ettiren genç ve başarılı iş insanı rotasını Florida’ya çevirdi.

Genç yaşlarında Almanya’da ve Türkiye’de yapmış olduğu ticaretle dikkatleri üzerine çeken Serdar Bilican, ekibiyle beraber Amerika’nın Florida eyaletine uçtu.

 İstanbul Havalimanı’nda açıklama yapan genç iş adamı, şöyle konuştu:

 "Son yıllarda Türkiye’den konut alan yabancı sayısı arttığı gibi, Türk vatandaşlarının yurt dışında konut satın alma eğilimi de yükselişte.

 Biz de orta sınıf halkın da ev sahibi olabileceği bir ödeme yöntemiyle Miami’de yeni bir inşaatın temellerini atıyoruz. TL’deki değer kaybı ve kira bedellerine gelen yüzde 25 zam limiti Türk halkını döviz bazında kira getirecek arayışlara itiyor."

 AMERİKAN BANKALARI KOLAYLIK SAĞLIYOR

 Amerika bankalarının yatırım yapmak isteyen yabancı uyruklu vatandaşlara kolaylık sağladığını dile getiren Bilican, şöyle devam etti:

 "Avukatlarımızla ve müteahhitlerimizle son aylarımızın büyük bir bölümünü Miami’de geçirdik. Yapmış olduğumuz araştırmalar ve çalışmalar neticesinde Amerikan bankalarıyla çok özel işbirlikleri kurduk. Tesis yönetimini bizim üstleneceğimiz bir residence binası oluşturuyoruz.

 Müşterimiz yüzde 20’sini peşin ödeyip, geri kalan taksitlerini daireden alacağı kira geliriyle ödeyecek ve üzerine her ay 380 dolar kazanç sağlayacak. Biz şirket olarak kira getirisinin garantisini veriyoruz."

LANSMAN ÇOK YAKINDA

Projenin satışına kısa bir süre içerisinde başlayacaklarının altını çizen genç iş adamı, sözlerini şöyle tamamladı:

 "New York’ta, Miami’de, Berlin‘de ve İstanbul’da büyük lansmanlar planlıyoruz. Bu çerçevede Four Seasons Hotel zinciriyle görüşmelerimiz devam etmektedir." diyerek sözlerini noktaladı.

SERDAR BİLİCAN KİMDİR?

 27 Şubat 1993, Almanya / Köln doğumludur. Zamanın Emniyet Genel Müdürü Necati Bilican’ın akrabasıdır. Almanya’da eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’de ve Amerika’da yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettirmeye başlamıştır. Hızlı gece hayatıyla sürekli gündeme gelmektedir.

Etiketler serdar bilican