Kara kış Ömer öğretmene engel olamadı !

Kara kış Ömer öğretmene engel olamadı !

Sosyal medya Erzurum'un Narman ilçesinde öğretmenlik yapan Ömer Karahan'ı konuşuyor.

Erzurum'un Narman ilçesinde öğretmenlik yapan Ömer Karahan, etkili olan kar yağışı okul yolunu kapatınca traktörüyle öğrencilerine ulaştı. Öğrencileriyle buluşma anının fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşan Ömer Karahan, çok sayıda tebrik ve teşekkür aldı.

Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Kışlatepe köyündeki ilkokul öğretmenliği yapan Ömer Karahan, etkili olan kar yağışının yolları kapatması sonucu aracıyla okuluna gidemedi. Karlı yolu aşamayan Ömer öğretmen daha sonra evine geri dönerek traktörünü aldı. Traktörüyle karlı yolları aşan 25 yaşındaki Ömer Karahan, dersine saatinde yetişerek öğrencileriyle bir araya geldi. Yaşadığı olayı sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kendi adresinden paylaşan Ömer Karahan, paylaştığı fotoğrafının altına "Bak okulumun olduğu köye arabayla çıkamayınca geri dönüp traktörle geldim. Hani dönüşüm muhteşem olacak diyorlar ya aynen öyle oldu. Kara kış bize sökmez, eğitime engel olamaz" diye yazdı.

Kara kış Ömer öğretmene engel olamadı !

Genç öğretmen, fotoğrafı paylaşmasından sonra mail adresi ve Facebook adresine gelen tebrik ve teşekkürlerle adeta kilitlenmesiyle birlikte duygulandığını ifade ederek, "Ne güzel insanlarımız var arkadaş. Sabahtan beri mesaj atıyorlar çocuklara yardım etmek istiyorum diye. Numaramı, adresimi istiyorlar. Çok duygulandım. Ülkemle milletimle bir kez daha gurur duydum. Bana diyorsunuz helal olsun diye ama asıl sizlere helal olsun. Inşallah o küçük çocukların duası da sizi bulsun. Çok güzel, çok duygulu mesajlar aldım. Yürekten konuşmalarımız oldu bazı arkadaşlarla. Ömrümde hiç yaşamadığım duyguları yaşadım şu iki gün içinde. Ne desem bilmiyorum. Sağolun çok sağolun arkadaşlar" şeklinde konuştu.

Öğrencilerini çok sevdiğini söyleyen Ömer öğretmen, "Her zaman söylemişimdir çocuklar beni çok seviyor diye. Tenefüse bile çıkmak istemiyorlar zorla tenefüse çıkarıyorum. Nereye gitsem bu grup peşimde dolaşıyor. Onları çok seviyorum" dedi.