Karısından dayak yiyen Muammer'e müjde! Esra Erol açıkladı

Karısından dayak yiyen Muammer'e müjde! Esra Erol açıkladı
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programına katılan ve eşi Gülhan Güzel'den şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel'e Tanzanya'dan müjde geldi.

Esra Erol programına katılan ve eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Canlı yayına katılıp 'Eşimden dayak yemekten bıktım' diyen Muammer'e Tanzanya'dan müjdeli haber geldi.

Şiddet gören Muammer Güzel, kaybolan eşi Gülhan Güzel'i bulup boşanmak için programa çıktı. Süpürge sapı, tencere ve çaydanlıkla dayak yiyen Muammer, sorunun kıskançlık olduğunu söyleyerek "Beni herkesten kıskanıyordu" dedi.

EŞİ GÜLHAN İSE EVLİ SEVGİLİSİ SEZAİ ADLI ŞAHSA KAÇTI

Muammer "Hiç huzurumuz yok" dese de eşini sevdiğini söyleyerek boşanma konusundaki kararsızlığını dile getirdi. Eşi Gülhan'ın ise evli sevgilisi Sezai adlı şahsa kaçtığı ortaya çıktı.

Ancak Muammer’in ortaya attığı iddia herkes şoke etti. Karısı Gülhan’la evlenmeden önce de Sezai ile ilişki olduğunu açıklaması üzerine herkes şoke oldu. Hatta karısı Gülhan, bu ilişkiden dünyaya gelen çocuğunu başka bir adamın nüfusuna kaydettirmiş. Sevgilisi hırsızlıktan içeri girince de Muammer’le evlenmiş. Çocuğunu da onunla beraber büyütmeye başlamış.

 Çocuğunun biyolojik babası Sezai, nüfusta Özcan ama baba dediği kişi de Muammer.

"ÇOCUĞA İYİ BAK, ONU DÖVME" DEYİNCE GÜLHAN'DAN TEKME GELDİ

Sürekli fikir değiştiren çift, sonunda boşanmaya karar verdi. Muammer eşine, "Çocuğa iyi bak. Onu dövme" deyince olanlar oldu. Gülhan, kameraların önünde eşine uçan tekme atıp dövmeye kalktı.

MUAMMER BEY'E, TANZANYA'DAN YARDIM ELİ

Yaşanan bunca olayın ardından Muammer için dün güzel anlar yaşadı. Borçlarından bahseden Muammer Bey'e, Tanzanya'dan yardım eli uzandı.

MEKTUBU SEYİRCİLERİN ÖNÜNDE OKUDU

Her gün ona bir yumurta verdiği için tavuğunu parkta gezdiren Muammer’le ilgili konuşan Esra Erol, “karşındaki insan sana ne yaparsa yapsın sen iyilik yapmaktan vazgeçmiyorsun. Senin bu güzel kalbini gören Fatih Karakuş, adlı kıymetli bir seyircim var” deyip eline geçen mektubu seyircilerin önünde okudu.

 Mektupta, "Muammer Bey kalbi güzel bir insan. Onun borç içinde kalbinin kararmasını istemem. Zor oyunu bozar derler. Muammer Güzel hiç bozulmasın inşallah. Ben bu seneki zekatını Muammer Güzel'e veriyorum ve 15 bin TL'lik borcunu üstleniyorum" ifadeleri yer aldı.

Yaşanan bu olayın ardından ise duygu dolu anlar yaşandı. Muammer ise teşekkürlerini iletip bir an önce Gülhan’dan boşanmak istediğini söyledi.