Kayanın altında kaldı !

Kayanın altında kaldı !

Zonguldak'ta kömür çıkarmaya çalışan emekli madenci kayanın altında kalarak hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta evinin yakınındaki alanda kömür çıkarmaya çalışan emekli madenci, kayanın altında kalarak hayatını kaybetti

Sinir krizi geçiren acılı eş Nurhan Sağır, "Hiçbir şey yapamıyorum. O bizim için her şeyi yaptı. Mustafa ne olur beni bırakma. Ben sensiz ne yaparım, mahvoldum. Allah kahretsin fakirliği" diye feryat etti.

İddiaya göre, 2 çocuk babası emekli TTK işçisi Mustafa Sağır (62), eşi Nurhan Sağır ve bir komşusu ile birlikte evinin yakınındaki tarlada pancar topladı. Sağır, eve dönerken TTK'nın daha önce kapattığı Asma Mahallesi Kömürcü Sokak'ta bulunan işletmesinin kenarında bulunan alandan kömür çıkarmak istedi.

Dağlık bölgede kömür çıkarmaya çalışan Sağır'ın üzerine dev bir kaya düştü. Aynı zamandaKıbrıs gazisi olduğu öğrenilen Mustafa Sağır hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Madenciler Günü'nde ölen Sağır'ın cesedinin yanındaki kömür çuvalı görenleri ağlattı.

Sinir krizi geçiren acılı eş Nurhan Sağır, "Hiçbir şey yapamıyorum. O bizim için her şeyi yaptı. Mustafa ne olur beni bırakma. Ben sensiz ne yaparım, mahvoldum. Allah kahretsin fakirliği" diye feryat etti. Polis ve sağlık görevlileri Sağır'ın fenalık geçiren eşini sakinleştirmeye çalışırken, olay yerine çağrılan afad ekipleri kayanın altında sıkışan Mustafa Sağır'ın cansız bedenini çıkarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin cesede zarar vermemek için gerçekleştirdiği titiz çalışma sonucunda Sağır'ın cenazesi kayanın altından çıkarıldı. Çocuklarından birinin zihinsel engelli olduğu öğrenilen iki çocuk babası Mustafa Sağır'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere ambulanslaAtatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

-allah-kahretsin-fakirligi--6359502.jpeg

[PAGE]

-allah-kahretsin-fakirligi--6359504.jpeg

[PAGE]

-allah-kahretsin-fakirligi--6359506.jpeg

[PAGE]

-allah-kahretsin-fakirligi--6359508.jpeg

[PAGE]

-allah-kahretsin-fakirligi--6359510.jpeg

[PAGE]

-allah-kahretsin-fakirligi--6359512.jpeg