KOBİ ve girişimciler için ödül zamanı !

KOBİ ve girişimciler için ödül zamanı !

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri başvuruları devam ediyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘’KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’’ kapsamında; “Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü”, “Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri” ve “Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri” ana kategorilerinde, her bir ödül için beş işletme olmak üzere, toplam 40 KOBİ ve girişimci finalist olarak belirlenecek ve bu finalistlerden 8’ine ödülleri verilecek. Bu ödüllerin yanı sıra, KOBİ ve girişimcilik konularında katkı sağlayan bir kişi/kurum/kuruluşa da Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri;

b) Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri

Yılın İnovatif KOBİ Ödülü

Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü

Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü

c) Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri

Yılın Genç Girişimci Ödülü

Yılın Kadın Girişimci Ödülü

Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü

Yılın İnovatif Girişimci Ödülü

kategorilerinde verilecek.

“KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’’ne; yeni bir işyeri açarak, ailesine, topluma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan girişimciler, inovatif bir iş fikri ile işini kuran inovatif girişimciler, kurulur kurulmaz veya kurulduktan kısa bir süre sonra yurtdışı pazarlarda faaliyette bulunmaya başlayan küresel doğan girişimciler ile başarılı, ihracatçı ve işbirliği-güçbirliği yapan tüm KOBİ’ler başvuruda bulunabiliyor.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri kapsamında, başvuruda bulunacak işletmelerin KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ Beyannamesinin onaylı olması gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 15 HAZİRAN 2014

“KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’’ne başvurular, www.turkiyegirisimcileri.org web sayfası üzerinden online olarak yapılabiliyor. Yapılan başvurunun imzalı ve kaşeli çıktısının, ekli belgeler ile KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüklerine 15 Haziran 2014 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Ödül almaya hak kazanan işletmelere, bir yıl boyunca \"KOSGEB Yılın Başarılı İşletmesi Logosu\"nu kullanma hakkı sağlanıyor. Finale kalan işletmeler de KOSGEB’in bültenlerinde başarı hikayeleri olarak kendilerine yer bulmaya hak kazanıyorlar.