KONYAALTI BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI -BAŞKAN VEKİLİ EDİP KEMAL BAHADIR YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞEN TEMMUZ AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS 4 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

KONYAALTI BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI     -BAŞKAN VEKİLİ EDİP KEMAL BAHADIR YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞEN     TEMMUZ AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS 4 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Konyaaltı Belediyesi, Temmuz ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi, Temmuz ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in katılmadığı meclis toplantısını, Başkan Vekili olarak Edip Kemal Bahadır yönetti. Toplantı başlamadan önce herkesin kandilini kutlayan Bahadır, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olanların ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek, üzüntülerini dile getirdi.

Toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, belediyeye ait Hurma mahallesindeki çocuk bahçesinin yapımı karşılığında, çocuk bahçesine "İzzet Çetin Parkı" isminin verilmesine oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olan, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 2011 yılı bütçesinden, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bütçesine 2 milyon lira ödenek aktarılması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda arada verilen karara göre, 2 milyon lira ödeneğin bütçe yılı içinde yapılacak olan projelere yetmeyeceği anlaşıldığından, Park ve Bahçeler Müdürlüğü müteahhitlik hizmetleri bölümüne aktarılması uygun görülerek Belediye Meclisine sunulan komisyon raporundan geldiği şekilde kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün talebine göre, ilçe sınırlarında yaşayan yaşlı ve engellilerin hayatlarının kolaylaştırılmasına yönelik, çalışmanın usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik taslağı görüşüldü. Gündemin üçüncü maddesi komisyondan geldiği şekilde ve güncelleştirerek kabul edildi.

Gündemin son maddesi ise, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün talebine göre, imar planında ilköğretim alanı olarak mülkiyeti belediyeye ait Hurma Mahallesindeki arazinin, ilköğretim okulu yapılmak üzere Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 25 yıl süreyle verilmesi komisyona sevk edilmeden kabul edildi.

Toplantıda, belediyedeki yeni görevlendirmelerle ilgili bilgilendirme yapan Bahadır, şöyle konuştu:

"Fen İşleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne vekaleten Sedat Karabulut arkadaşımız bakıyordu. Gelişen ve büyüyen ilçemizdeki hizmetlerin yoğunluğu, şikayet etmemesine rağmen kendisini yoruyordu. Bu nedenle biraz onu rahatlatmak ve işin başına biraz daha faal, genç ve dinamik birini görevlendirmeyi düşünülen makama görev taksimatı yapıldı. Sedat Karabulut, Fen İşleri Müdürlüğü görevinden alındı. Sadece Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevi verildi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne de yine senelerdir Fen İşleri Müdürlüğü'nde emek harcayan Ahmet Yıldız görevlendirildi."