Kuaför Sercan Taştan, Sektörün Sorunlarına Değindi

Kuaför Sercan Taştan, Sektörün Sorunlarına Değindi
Güncelleme:

20 yıldır aktif bir şekilde kuaförlük alanında çalışmalarda bulunan Sercan Taştan kendini bu alanda yetiştirmiş isimler arasında yer alıyor.

Kuaför salonunda yaşanan belli başlı problemler olduğunu söyleyen Taştan, “Her mesleğin belli başlı zorlukları var, kuaförlük de de bunları net bir şekilde görebiliyoruz. Her şeyden önce çok gürültülü bir ortamda çalışıyoruz ve bu gürültü insanı yorulabiliyor. Bunun yanı sıra kararsız müşterilerle karşı karşıya kalıyoruz. Onlara yol göstermek bazen zor olabiliyor. Kuaförlük mesleğinde çeşitli zorluklar olsa da ben mesleğimi seviyor, bu alanda çalışmalarda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taştan, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Hangi meslek olursa olsun o meslekte en iyisini yapmak ve müşterilere yol göstermek önemlidir. Bu nedenle meslek içerisinde yer alan zorlukları ve engelleri aşmak çok daha profesyonel şekilde çalışmayı mümkün kılıyor. Ben de kuaförlük alanında yaptığım çalışmalarda bu hususu göz önünde bulunduruyor ve müşterilerime uzman desteği sunmaya çalışıyorum. Benim için müşteri memnuniyeti her şeyden çok daha önemli.”

“Kararsız Müşterilere Yol Göstermek Zor Olabiliyor”
Kuaför salonlarına gelen kararsız müşterilere maksimum destek sunmaya çalıştıklarını belirten Sercan Taştan, “Biliyorsunuz her müşteri kuaför salonlarına aklında net bir şeyle gelmiyor, bazıları saçını nasıl kestirmesi gerektiği konusunda kararsız kalabiliyor. Bunun yanı sıra saç boyama uygulamalarında renk seçimi, saç şekillendirme gibi konularda kararsızlık yaşayan müşterilerin bulunduğunu söyleyebilirim. Kuaför olarak bizlerin temel hedefi müşteriye en iyi şekilde yardımcı olabilmek ve onların stillerini değiştirmelerini sağlayan uzman desteği sunabilmek. Bu nedenle kuaförlük alanında güncel gelişmeleri yakından takip etmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz de kuaförlük alanında meydana gelen gelişmeleri takip ediyor, müşterilerimize her zaman güncel ve yenilikçi bir hizmet sunuyoruz.” sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.