Küçükçekmece’nin 2015 Faaliyet Raporu Onaylandı

Küçükçekmece’nin 2015 Faaliyet Raporu Onaylandı

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporunu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; "Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal...

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporunu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; "Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Küçükçekmece'nin 2015 faaliyet raporu Küçükçekmece Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, Küçükçekmece Belediyesi'nin 2015 yılı Faaliyet Raporu meclis üyeleri tarafından oy çoğunluğu ile kabul edildi.

'YAŞANILABİLİR BİR KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Küçükçekmecelilerin yaşam standardını üst seviyelere taşıyabilmek için çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık,yenilikçi, toplumsal değerlerine saygılı, tarihi değerlerini koruyan bir hizmet için çalışmalara devam ediyoruz. 2015 yılı faaliyet performansı sonuçlarını değerlendirdiğimizde başarılı bir yılı geride bırakmış oluyoruz" dedi.

"HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ'

Başkan Temel Karadeniz, "Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Küçükçekmece için hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sağlık, spor ve çevre yatırımları, kültür sanat-etkinlikleri, yol bakım-onarım hizmetleri ile üst yapı ve alt yapı yatırımları için çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Başkan Karadeniz, 2015-2019 vizyonunu gerçekleştirmede katkısı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılarına, meclis üyelerine ve belediye personeline teşekkür ederek, 2016 yılı ve daha sonrasında yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.