MHP'li yöneticinin cenazesi İstanbul'da

MHP'li yöneticinin cenazesi İstanbul'da

Türkmendağı bölgesindeki hava saldırısında ölen MHP'li yönetici İbrahim Küçük’ün cenazesi İstanbul’a getirildi.

Türkmenlere destek vermek için gittiği Türkmendağı bölgesinde hava bombardımanı sonucu yaşamını yitiren MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ün cenazesi İstanbul’a getirildi.

İbrahim Küçük’ün cenazesi THY’nin tarifeli seferi ile saat 00.20’de Adana’dan İstanbul’a getirildi. Cenazeyi Atatürk Havalimanı’nda yaklaşık 200 kişi karşıladı. Kalabalık nedeniyle Çevik kuvvet havalimanında önlem aldı. Tekbirlerle omuzlara alınan cenaze A kapısından çıkarılarak Cenaze arabasına konuldu. Cenaze konvoy halinde Zeytinburnu Kozlu Gasilhanesi’ne getirilerek morga konuldu. Cenaze ile birlikte getirilen İbrahim Küçük’ün eşyaları ailesine teslim edildi.

mhp-baskan-yardimcisi-suriye-deki-bombardimanda-yasamini-yitirdi-6550169-001.jpeg

2 AYDIR MÜCADELE EDİYOR
 
İbrahim Küçük'ün hayatını kaybettiği saldırıda Türkmen komutan Adil Orli'nin de yaralandığı belirtiliyor. İbrahim Küçük, saldırıdan saatler önce sosyal medya hesabından Türkmen Dağı ile ilgili paylaşım yapmış ve 'Türkmen Dağı imdat diyor' diye yazmış.

fft16_mf6552294.jpeg
 
 MHP'li yönetici İbrahim Küçük'ün Kasım 2015'ten beri Türkmen Dağı'nda gönüllü olarak mücadele ettiği öğrenildi. Küçük evli ve 2 çocuk babasıydı.

fft16_mf6552295.jpeg