Muğla'da Kayıp Kişi Ormanlık Alanda Bulundu

Muğla'da Kayıp Kişi Ormanlık Alanda Bulundu

Fethiye ilçesinde 9 gün önce kaybolan 71 yaşındaki Şafak Yılmaz, ormanlık alanda bitkin bulundu- Yılmaz, arama kurtarma ekiplerince sedyeyle yaklaşık bir kilometre taşınarak ambulansa götürüldü

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 gün önce kaybolan kişi, ormanlık alanda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Hisarönü Mahallesi'nde yaşayan Şafak Yılmaz (71), 9 Mart'ta akşam saatlerinde ayrıldığı evine bir daha dönmedi.

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile mahalle sakinlerince yürütülen çalışmalarda, Kavaklı mevkisindeki bir yamaçtan sesler duyuldu.

Sesin geldiği noktaya yönelen vatandaşlar, açlık ve susuzluktan bitkin düşen Yılmaz'ı buldu. Sağlık görevlilerinin arazi koşulları nedeniyle ulaşamadığı bölgeye, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekiplerce sağlık kontrolünden geçirilen Yılmaz, sedyeyle yaklaşık bir kilometre taşınarak ambulansın bulunduğu noktaya getirildi.

Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ölüdeniz Mahallesi Muhtarı Halil Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir aradıkları Yılmaz'ı sağ salim buldukları için mutlu olduklarını söyledi.