AK Partili Kurtulmuş: ''Bu millet bize oy vermeye mecbur ve mahkum değil''

AK Partili Kurtulmuş: ''Bu millet bize oy vermeye mecbur ve mahkum değil''
Güncelleme:

Partisinin İstanbul Sancaktepe'de 5. Olağan Kongresi'ne katılan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmada, "Şunu asla unutmayın. Bu millet bize oy vermeye mecbur ve mahkum değildir” ifadesini kullandı.

İstanbul Sancaktepe'de AK Parti 5. Olağan İlçe Kongresi'nde partililerle bir araya gelen Numan Kurtulmuş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Milli Gazete'de yer alan habere göre Kurtulmuş, AK Parti'nin 19 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, partililere hitaben "Şunu asla unutmayın. Bu millet bize oy vermeye mecbur ve mahkum değildir” şeklinde konuştu.

"REFORM İRADESİNİ ÜÇ ALANDA DA ORTAYA KOYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın reform konusundaki açıklamalarına dikkati çeken Kurtulmuş, "Türkiye'nin her sıkıştığı dönemde, problem olan ve daraldığımız dönemlerde güçlü reform iradesiyle yolumuz açılmış ve daha ileriye gitmiştik.

Pandemi sırasında ortaya çıkan birtakım zorlukların ve Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sorunların aşılabilmesi için çok güçlü bir reform iradesini üç alanda da ortaya koyacağız.

Hukuk, ekonomi ve siyaset alanında ilgili bakanlarımızın çalıştığı artık hemen hemen hazır hale geldiği reform paketini kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.