AK Partili vekilden savcılara dikkat çeken çağrı

AK Partili vekilden savcılara dikkat çeken çağrı
Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, insan kaçırma vakalarıyla ilgili çağrıda bulunarak ''Şüpheye fırsat vermeyecek şekilde savcılarımız tümüyle aydınlatmalı'' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından insan kaçırma vakalarına ilişkin açıklama yaptı. Yeneroğlu, "İnsan kaçırma vakaları PKK ve FETÖ gibi suç örgütlerinin maksatlarına hizmet ettiği tartışma götürmez. En ufak şüpheye fırsat vermeyecek şekilde savcılarımız tümüyle aydınlatmalı" ifadelerini kullandı.

Şubat ayından bu yana kayıp durumda olan 6 isimden 4'ünün emniyet mensupları tarafından bulundu. Kayıp durumda olan KHK'lı 6 isimden, Salim Zeybek, Özgür Kaya, Erkan Irmak ve Mikail Ugan'ın emniyet birimlerinin gözetiminde olduğu duyuruldu. Bulunduklarına dair açıklama, bu isimler kaybolduktan sonra açılan sosyal medya hesaplarından yapıldı.

SAADET PARTİLİ VEKİLDEN AÇIKLAMA
Konuyu daha önce Meclis gündemine taşımış olan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam da haberi Twitter hesabında paylaştı. İslam, "Altı kayıptan dördü emniyet mensupları tarafından bulundu. İki kayıp daha var. Sabah Avukat açıklamalarını bekleyelim" dedi.

YENEROĞLU: SUÇ ÖRGÜTLERİNİN MAKSATLARINA HİZMET ETTİĞİ SU GÖTÜRMEZ
Mustafa Yeneroğlu da Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İnsan kaçırma vakalarında 4 kişinin ortaya çıktığı haberi sevindirici.Umarım tüm kayıp vakaları en kısa zamanda aydınlığa kavuşturulur. Hukuk devletin gereği olarak başsavcılığınsuç teşkil eden bu olayların peşini bırakmayıp tüm suçluları yargıya taşıyacağına eminim."

AK Partili vekilden savcılara dikkat çeken çağrı - Resim : 1

"İnsan kaçırma vakaları kim tarafından hangi gerekçeyle ve kime yönelik gerçekleştirilmiş olursa olsun,sadece hukuksuzluğa ve PKK ve FETÖ gibi suç örgütlerinin maksatlarına hizmet ettiği tartışma götürmez.En ufak şüpheye fırsat vermeyecek şekilde savcılarımız tümüyle aydınlatmalı."

AK Partili vekilden savcılara dikkat çeken çağrı - Resim : 2