Bağcılarlı engelli maratondan madalyalarla döndü

Bağcılarlı engelli maratondan madalyalarla döndü

Bağcılarlı engelli atletler Runtalya Maratonu’ndan madalyalarla döndüler

Bağcılarlı bayan engelli atletler Antalya’da düzenlenen Runtalya Maratonu’nda ilk üçü paylaşarak büyük bir başarıya imza attı. Erkekler kategorisinde ise Ömer Cantay rakiplerini geride bırakarak ipi en önde göğüsledi.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı atletleri Antalya’da düzenlenen Runtalya Maratonu’nda bayanlar kategorisinde ilk üçü paylaştı. Yine erkeklerde ise Ömer Cantay ipi en önde göğüsleyerek altın madalyaya ulaştı.

Bağcılarlı atletler yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen müsabakalardan madalyalarla dönüyorlar. Antalya’da düzenlenen Runtalya Maratonu’na da yine Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı oyuncuları damgasını vurdu. Kıyasıya geçen yarışlarda bayanlar kategorisinde yarışan Bağcılarlı atletlerden Zübeyde Süpürgeci 1’inciliği elde ederken, Hamide Kurt 2’inciliği ve Zeynep Aksen de 3’üncülüğü elde etti. Erkekler kategorisinde yarışan Ömer Cantay da diğer atletleri geride bırakarak birinciliğe ulaştı.

“BAĞCILAR’DA SPORUN SEVİLMESİNE KATKI SAĞLADILAR”

Bağcılarlı engelli atletlerin katıldıkları her müsabakadan madalyalarla döndüklerini hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,  kendilerine gurur yaşatan sporcuları tebrik etti. Çağırıcı, “Sporcularımız ilçemizde sporun sevilmesine büyük katkı sunuyorlar. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman onları destekleyeceğiz. Onlar da katıldıkları yarışmalardan madalyalarla dönerek bizleri sevince boğuyor. Hepsini kutluyorum.” şeklinde konuştu.