Bandırma nefes alıyor

Bandırma nefes alıyor
Güncelleme:

Bandırma'da atıl olarak bulunan 6. Ana jet Üssü Komutanlığına ait olan General Balcı Çamlığını kendi bünyesine alan Bandırma Belediyesi 5 aylık çalışmanın ardından sosyal tesis olarak vatandaşların hizmetine açtı.

Bandırma Belediyesi daha önce atıl durumda olan ve mülkiyet hakkı 6. Ana jet Üssü Komutanlığına ait olan General Balcı Çamlığını ilk olarak imzalanan protokol ile kendi bünyesine aldı daha sonra ise 5 aylık çalışmanın ardından modernize ederek vatandaşların hizmetine açtı.

İçerisinde  yürüyüş yolları, bisiklet yolu, tenis kortu, çim saha, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, fitness aletleri, santranç alanlarıyla vatandaşlarımızı gündelik hayatın stresinden uzaklaştıran General Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam Alanı, Işıklandırması, güvenlik kameraları ve personeli ile Bandırmalı vatandaşların emniyetli bir şekilde vakit geçirmelerine imkan tanıyor.

Bandırma nefes alıyor - Resim : 1

Her gün binlerce insana ev sahipliği yapan General Balcı Çamlığı hakkında konuşan Başkan Mirza; “Alanımıza çoğunluğu yetişkin olmak üzere yaklaşık 3 bin adet ağaç ekildi. Bunların içerisin de meyve ağaçları da mevcut. Alanımızın girişine de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeleri için bay, bayan ve engelli tuvaletleriyle birlikte çaylarını, kahvelerini içebilecekleri ve kütüphanesinden kitap alıp okuyabilecekleri, Bandırma Belediyesinin işlettiği Çamlık kafeyi hizmete açtık. Böylelikle şehir hayatından bir nebze olsun uzaklaşmak isteyen Bandırmalı yurttaşlarımıza gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri bir Sağlıklı Yaşam Alanı yarattık. Kentimiz adına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bandırma nefes alıyor - Resim : 2

Seçiniz...