Başkan Hazinedar’dan anlamlı ziyaret

Başkan Hazinedar’dan anlamlı ziyaret
Güncelleme:

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.yıl dönemi nedeniyle Şehitler Tepesine çelenk bıraktı.

Şehit olan polislerimizi anan Başkan Hazinedar, "Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı kutlu olsun" dedi. 

Beşiktaş Belediyesi  Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.yıl dönümü nedeniyle10 Aralık’ta hain terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden polisler için Şehitler Tepesi’nde anma programı düzenledi. Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlanan programda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da Türk Polis Teşkilatının 172.yıl dönümü nedeniyle hain terör saldırısı sonucu şehit düşen polisleri anmak için Şehitler Tepesi'ne çelenk bırakarak konuşma gerçekleştirdi.

BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLAR ASLA BAŞARALI OLAMAYACAKLAR

Bizim için bugünün çok farklı bir önemi olduğuna değinerek sözlerine başlayan Başkan Hazinedar,’’ Belediye Meclisimizin aldığı kararla Şehitler Tepesi adı kararını aldığımız bu noktadan 33 polis kardeşimizi şehit verdik. Ardından yılbaşı gecesi bir polis kardeşimizi de Reina saldırısında kaybettik. Bundan sonraki yıllarda burada daha nitelikli bir anma programı düzenleyeceğiz.  Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu ulus onlar gibi şehitlerin kanı üzerinden geleceğe taşınıyor. Bizi bölmeye çalışmak isteyenler asla başarılı olamayacaklardır. Ülkemizin barış ve huzur içerisinde yaşaması için Türk Polis Teşkilatı’nın çalışmalarını aralıksız sürdüreceğine inancım tamdır. Bu tepe hiçbir zaman boş kalmayacak, bu tepenin ruhunu hepimiz taşıyarak geleceğe anlatacağız . Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun‘’ dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Hazinedar, Arif Nihat Asya’nın ‘’Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor’’ adlı şiirini okudu.

Seçiniz...