Bir anda Taksim'e çıktılar, polis şaşırdı !

Bir anda Taksim'e çıktılar, polis şaşırdı !

Bir grup bir anda Taksim Meydanı'na çıktı, haliyle müdahale de gecikmedi.

Taksim'de bir otelden çıkan göstericiler, Taksim Meydanı'na ellerindeki pankartlarla çıktı. Bir anda ortaya çıkan göstericilere polis müdahale etti. Polis göstericileri gözaltına aldı. Grubun Komünist Parti üyesi olduğu belirtiliyor

 

Ellerinde flamalarla alana gelen göstericiler, flamaların sopalarını kullandılar. Bayraklarıyla slogan atarak bir anda meydana gelen grupun çevresini, kırmızı yelekli çok sayıda polis sardı. Grubu meydandan çıkarmak isteyen polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı.

POLİS TAKSİM'DE KUŞ UÇURMUYOR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla şehir dışından takviye olarak İstanbul’a getirilen polislerle birlikte görev alacak çevik kuvvet polisleri, İstanbul’da önceden belirlenen yerlerinde konuşlandı. Taksim'e çıkan tüm yollar kapalı. Polis meydanda kimlik kontrolü yapıyor. 

1-20150501145123.jpg2-772.jpg3-442.jpgasd1.jpeg

SENDİKA TEMSİLCİSİ TAKSİM MEYDANI'NDA

Türk-İş üyeleri Gümüşsuyu'ndaki sendika binasında toplanıp Taksim Meydanı'na yürüdü. Sendika üyeleriyle Kazancı Yokuşu'nda gerçekleştirilen anma töreni saygı duruşuyla başladı. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Türk-İş İstanbul 1. Bölge Başkanı Faruk Büyükkucak, "İnşallah önümüzdeki süreçte daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi diyerek Taksim Meydanı'nın Türk-İş olarak emekçilere ve emekçi dostlarına açılmasını talep ediyoruz" dedi.