Büyükçekmece'nin camileri Ramazan'a hazırlanıyor

Büyükçekmece'nin camileri Ramazan'a hazırlanıyor

Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan'ın habercisi olan üç aylara girmeye sayılı günler kala ilçedeki camilerin eksikliklerini gideriyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda ilçe genelindeki camileri inceleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, camilerin bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çevre düzenleme işlerini gerçekleştiriyor.

Camiler tek tek ele alınıyor

Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan Ayı'nın habercisi olan üç aylara sayılı günler kala ilçedeki camileri mercek altına aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, camileri tek tek gezerek yapılması gereken çalışmaları ve camilerin ihtiyaçlarını belirliyor. Çalışmalar kapsamında Kumburgaz Yenimahalle Camii'nin minaresi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince boyandı. Kumburgaz Yenimahalle'deki Hacılar Camii ile Güzelce mahallesindeki Güzelkent Camii'nin çevre düzenlemesi de yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlandı.

Daha sağlıklı ve daha hijyenik

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki tüm camilerin tek tek eksiklerinin giderileceğini ve Ramazan Ayı'na hazır hale getirileceğini belirterek; "Ramazan'da vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için gereken her türlü çalışma ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır" ifadesini kullandı.