Canlı yayında açıkladı: ''Kılıçdaroğlu bunu bile göze almış durumda''

Güncelleme:

Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin katıldığı canlı yayında, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa üyesi partilere çektiği resti açıkladı

Tv 100 ekranlarında yayımlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de altılı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yeniden gündeme geldi. Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erkin, ”‘Sayın Davutoğlu, yılbaşına kadar isim zikredilmeyecek’ dedi. Ben geç kalınmış olduğunu düşünenlerdenim. Bu açıklamaların hepsi şu; Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu. Bakın bu kadar iddialıyım. Masayı dağıtmayı göze almış Kılıçdaroğlu. 2018’den bu yana partisinden çok ittifakı güçlendiren ve herkesin önünü açan bu arada da toplumla buluşmaya çalışmayan isim” dedi.

 Erkin, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ben aday olmak istiyorum masa beni isterse adayım deyip 4-5 bunu söylemesine rağmen ses gelmedikten sonra arkasından da kapalı kapılar ardında birtakım toplantılar yapılıyorsa bundan da haberdar oluyor"

Erkin aynı zamanda 2 Ekim’de adaylık meselesinin görüşüleceğini de söyledi.
 PAYLAŞ