CHP'de dikkat çeken Muharrem İnce iddiası

CHP'de dikkat çeken Muharrem İnce iddiası
Güncelleme:

Murat Karayalçın ile birlikte Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ayrı ayrı görüşen CHP'nin eski genel başkanı Altan Öymen, “Kılıçdaroğlu gitsin, İnce gelsin” söylemlerinin dışarıdan gelen baskı olduğunu belirtti.

Murat Karayalçın ile birlikte Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ayrı ayrı görüşen CHP'nin eski genel başkanı Altan Öymen, parti içinde yaşanan gelişmeleri ve yapılan görüşmelerden izlenimlerini açıkladı.

CHP ve SHP’nin iki eski genel başkanı Altan Öymen ve Murat Karayalçın sonuçların ilanıyla birlikte Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ayrı ayrı görüştü. Ziyareti “Nezaket, dayanışma, durum değerlendirmesi” diye açıkladılar, ancak kulisler ‘arabuluculuk’ diye fısıldadı. Nihayetinde; zirve diplomasisi sonucu tansiyon düştü ve art arda olumlu mesajlar geldi.

Hürriyet'ten İpek Özbey'e konuşan Öymen, sçeimlerden sonra yaratılan "Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu Muharrem İnce'ye bırakmalı" havası için "'Kılıçdaroğlu gitsin, İnce gelsin' söylemleri dışarıdan gelen baskıdır" dedi.