Deniz Baykal isyan etti !

Deniz Baykal isyan etti !

CHP'nin köklü isimlerinden olan Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı için isyan etti.

Deniz Baykal, 1 Kasım genel seçimlerine kısa bir süre kala, yeniden Meclis Başkanlığı seçimlerini hatırlatarak eleştirilerde bulundu.

1 Kasım genel seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde miting düzenledi.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baykal, Meclis Başkanlığı seçimlerini hatırlatarak muhalefete eleştirilerde bulundu.

baykal_9852.jpg

MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Baykal, “Sanki 7 Haziran’da seçim yapılmamış gibi 13 yılın uzantısı AKP’li Meclis Başkanı seçildi. Muhalefet çoğunlukta değil miydi? AKP’nin yanlışını söyleyeceğiz diye oy istemedi mi muhalefet?

"NE YAPTI MUHALEFET"

Ne yaptı muhalefet, yüzde 60’ın oyunu alan muhalefet Meclis Başkanını seçebildi mi? Meclis Başkanı AKP’ye teslim edildi.

3 MUHALEFET PARTİSİNİ YANSITAN BİR KİŞİ SEÇİLMİŞ OLSAYDI

İşte o dönüm noktasıdır. Meclis Başkanı 3 muhalefet partisini yansıtan bir kişi olarak seçilmiş olsaydı Türkiye’de Meclis tıkalı kalabilir miydi?

baykal_5354.jpg

Meclis Başkanı seçilirken birileri destek oldu mu? Yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Başkanını seçerken AKP’ye emanet ederken muhalefete ihanet eden birileri var mı? Onları iyi bilin. Buraya gelirken atıp tutuyorlar, lafın sınırı yok. Gereğini yap, niye TBMM’ni yeniden onlara emanet ettin bu kadar milletin oyuna rağmen?” şeklinde konuştu.