Erdoğan kürsüde Bakan Yılmaz'dan hesap sordu ! İşte o anlar...

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı kürsüye yanına çağırdı. Herkes ikilinin ne konuştuğunu merak ederken ayrıntılar ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Suriye’deki gelişmelerden, ekonomik gelişmelere kadar birçok konuya değinen Erdoğan konuşmasının sonunda da Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı kürsüye çağırdı.

Bakan Yılmaz’ı “İsmet bey sizi buraya alalım” diye kürsüye çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsü önünde bir süre Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı dinledi.

BAHÇELİ'NİN DEİZM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İsmet Yılmaz ile ayaküstü yaptığı değerlendirmede, Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı ‘deizm’ açıklamasının değerlendirildiği öğrenildi.

Mikrofonlara çok azı yansıyan konuşmanın konusu Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gündeme gelen deizm tartışmasıydı. Bakan Yılmaz’ın, "Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bir çalışması var. Toplum yapısı ve dinle ile ilgili. Burada gençlerimizin deizmle ilgili bir düşüncesi var. 8-10 tane farklı görüş var.” dediği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Olmaz böyle bir şey" dediği duyuldu.

 

Seçiniz...