Erdoğan'a bir tepki daha: ''Ne yapacaksın? Bizi öldürtecek misin?''

Erdoğan'a bir tepki daha: ''Ne yapacaksın? Bizi öldürtecek misin?''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e yönelik sözlerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, ''Ne yapacaksın? Bizi öldürtecek misin?'' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "Gelin Hanım dua et ki, Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler..." sözlerine ilişkin "Ne yapacaksın? Bizi öldürtecek misin? Ne Kılıçdaroğlu ne Akşener bir adım geri atmaz. Senin bu tehditlerine de kimse pabuç bırakmaz" dedi. 

Erdoğan'a "Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Ahmet Davutoğlu'nu, Ali Babacan'ı, Temel Karamollaoğlu'nu öldürtecek misin?" diye soran Altay, Erdoğan'a "Ne yapmaya çalışıyorsun" sorusunu yöneltti. 

Erdoğan ne dedi?
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyi Parti grup toplantısında "Ben Rize'nin geliniyim" diyen Meral Akşener'in Rize İkizdere ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde yaşananları hatırlatarak, "Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler..." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler engin altay CHP