Erdoğan'dan Abdullah Gül sorusuna ilk yanıt: ''Derdimiz yok''

Erdoğan'dan Abdullah Gül sorusuna ilk yanıt: ''Derdimiz yok''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyunda adı Cumhurbaşkanı aday adayları arasında anılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili soruya bu yanıtı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selefi Abdullah Gül'ün karşısına rakip olarak çıkıp çıkmayacağına dair "Böyle bir problemimiz, derdimiz yok. 5 Mayıs'ta meydanda kimlerin olacağını göreceğiz" dedi.

NTV'nin aktardığına göre "5 Mayıs’ta meydanda kim olacak göreceğiz" diyen Erdoğan, 24 Haziran'da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün aday olacağı iddialarıyla ilgili olarak “Öyle bir problemimiz derdimiz yok” ifadesini kullandı.

GÜL - DAVUTOĞLU ZİRVESİ

 Erdoğan, dün akşam gerçekleştiği iddia edilen Abdullah Gül - Ahmet Davutoğlu görüşmesine ilişkin ise 'bilmiyorum' yanıtını verdi.

"HER ŞEYİ KENDİMİZE GÖRE BELİRLERİZ"

Aday belirleme sürecine ilişkin, "Her şeyi kendimize göre belirleriz. Karşımızdakiler bize göre belirlerler" değerlendirmesini yaptı.

CHP'YE İYİ PARTİ ELEŞTİRİSİ

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili olarak ise Erdoğan, "Gidip o tarafta oturmadılar. Madem İYİ Parti'ye geçtiler niye oturmuyorlar" dedi.

AK PARTİ'DEN İKİNCİ ABDULLAH GÜL ÇIKIŞI

Öte yandan bugün gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısı sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti sözcüsü Mahir Ünal 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

"Bununla ilgilenmiyoruz. Biz dedikodularla siyaset yapmıyoruz." diyen Ünal sözlerine "Çıkarlar açık ve net bir ifade söz konusu olursa o zaman siyasetimizin gündemine girer. Görüşmelerle ilgili bir bilgimiz söz konusu değil. Biz işimize bakıyoruz." devam etti.

 

''Gül aday olursa YSK'ya iptal için gideceğim''''Gül aday olursa YSK'ya iptal için gideceğim''

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu görüştüAbdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu görüştü

Ünlü anketçi açıkladı: İşte Abdullah Gül'ün oy oranıÜnlü anketçi açıkladı: İşte Abdullah Gül'ün oy oranı

 

 

 


 
 
 

Seçiniz...