Fatih Erbakan ile Ümit Özdağ'ı buluşturan seçim anketi

Fatih Erbakan ile Ümit Özdağ'ı buluşturan seçim anketi
Güncelleme:

Yerel seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala ünlü araştırmacı ve sosyolog Semih Turan 2 siyasi partiyi işaret ederek "Şu anda bizim yaptığımız bütün ölçümlerde yükselen iki parti görüyoruz" dedi.

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayıma devam ederken, hem siyasi partilerin hem de adayların oy oranlarına yönelik kamuoyu araştırmalarının sonuçları da gelmeye devam ediyor.

Son olarak Sözcü TV canlı yayınına katılan araştırmacı ve sosyolog Semih Turan ellerindeki son araştırma sonuçlarını işaret ederek Yeniden Refah Partisi'nin ve Zafer Partisi'nin oy oranlarında yükseliş olduğunu belirtti.

Diğer partilerin oy oranlarında ise ya düşüş ya da stabil olduğunu söyleyen Turan "Memleket Partisi veya diğer partiler hangisi olursa olsun 14 Mayıs öncesinde düşülen hataya düşmemesi gerekir diye düşünüyorum. Siz beğenin ya da beğenmeyenin her partinin seçime kendi girme hakkı, kendi karar verme hakkı var. DEM de bu anlamda gündeme gelebilir. 14 Mayıs'ta lince gidecek kadar ağır eleştiriler olmuştu. Bunun üzerinde çok dillendirmemek, konuşmamak gerekiyor. Öyle olduğu zaman bu kitleyi de kaybediyorsunuz." diyerek siyasi partileri de uyardı.